Eliberează-te de povara incertitudinii deciziilor tale

și conectează-te cu „acel ceva” care îți lipsește atunci când dorințele te duc spre eșec, nu spre succes.

Vrei o sesiune personalizata?

MĂ PROGRAMEZ

PROBLEME?

Deciziile de business pe care le iei zilnic se bazează pe dorințele tale. Investești în marketing pentru că îți dorești mai multa vizibilitate. Ai mărit echipa de vânzări pentru că îți dorești mai mulți clienți. Ai închiriat un spațiu în centrul orașului pentru că îți dorești să te extinzi.

Toate aceste dorințe fac parte din master planul tău de business și sunt ghidate de o singură aspirație, aceea de a evolua și de a câștiga cât mai mulți bani.

Totuși, ce te faci atunci când lucrurile nu functionează așa cum ți-ai dorit?

Vizibilitate?

Îți dorești vizibilitate, dar investițiile în marketing nu au rezultate.

Mai mulți clienți?

Îți dorești mai mulți clienți, insă echipa de vânzări nu este performantă.

Extindere?

Îți dorești să te extinzi, dar noul tău spațiu nu este vizitat de nimeni.

Astfel de situații apar în momentul în care dorințele tale nu sunt perfect aliniate cu deciziile pe care le iei.

Dar nu dispera.

Sunt probleme normale, iar ele se află în strânsă legătură cu factorii externi și interni care influențează rezultatele deciziilor noastre. Probabil simți și tu că succesul se bazează pe alinierea acestor factori care insuflă mai departe îndeplinirea dorințelor tale de business. Și ai foarte mare dreptate.

Expresiile: „i s-au aliniat planetele” sau „l-a lovit norocul” sunt doar câteva dintre sintagmele care ascund în spate acel echilibru care poate dicta succesul.

Și de aceea sunt aici, ca să reglez acel echilibru de care ai nevoie prin ședințele de consultanță pe care le ofer.

Călătoria spre succes începe cu mentalitatea potrivită

IMAGINEAZĂ-ȚI

că viața de antreprenor este ca o tablă de șah

La începutul partidei, atât piesele albe cât și piesele negre au șanse egale de câștig. Dorința ta de antreprenor este să câștigi partida, iar mutările sunt deciziile pe care le iei. Aceste decizii trebuie luate la timpul lor, iar eu exact asta fac. Indiferent de culoarea cu care ai „nimerit” la masă, te voi ajuta să câștigi partida în cât mai puține mutări

Viata de antreprenor

Nu e nicio magie în spate

Totul se bazează pe știință și matematică simplă. Sunt șanse mult mai mari să reușești atunci când viziunea ta este aliniată cu realitatea și spațiul înconjurător. Tot ce fac eu este să descifrez oportunitățile care se întrevăd și să te ghidez spre îndeplinirea dorințelor tale prin acțiuni și decizii cu impact.

În experiența mea de „facilitator de decizii”, am observat că paradoxal, chiar dacă sunt într-o constantă vânătoare de evoluție antreprenorială, majoritatea oamenilor de business trăiesc într-un orizont limitat, bazat pe „arta norocului” și a deciziilor luate pe principiul „hai să încercăm și așa, poate de data aceasta vom reuși”.

Iar de aici mai e doar un pas să pășim în cercul vicios al deciziilor de business greșite care duc mai departe la frustrare și la și mai multe decizii luate la timpul nepotrivit.

Deși mulți spunem că eșecul în antreprenoriat este sănătos pentru că ne face mai puternici, un șir lung de eșecuri aduce după sine pierderi valoroase de timp și bani, iar clienții nu mai au răbdare să aștepte după tine până te gândești să „încerci marea cu degetul”. Majoritatea antreprenorilor care apelează la mine, o fac după ani întregi de „bâjbâit” inconștient după noroc, timp în care, mânați de dorințe, au luat decizii pe nepusă masă, fără să conștientizeze efectul lor.

decizii

DECIZIILE

pe care le luăm zilnic

sunt influențate de trei dimensiuni extrem de importante pe care le găsim corelate in foarte multe domenii

 • Cerul sau partea energetică a lumii. Unii îi spun Univers, alții Destin, Bile Albe sau Iubire.
 • Pământul sau partea fizică a lumii – spațiul în care ne aflăm efectiv și potențialul pe care ni-l poate oferi concret.
 • Omul sau acțiunile care ne formeaza zi de zi.

Este foarte important ca toate aceste trei domenii să se afle în echilibru perfect, să formeze un întreg și să se alinieze atunci când decizi să acționezi spre îndeplinirea dorințelor de business pe care le ai. În felul acesta vei evita eșecul, iar parcursul tău antreprenorial va fi mult mai clar și mai ancorat în master planul de business.

De exemplu, atunci când îți dorești mai mulți clienți, în loc să începi să suni prospecți în gol, fără să ai măcar vreo plăcere de a vorbi cu lumea la telefon, mai bine alegi să trimiți un e-mail la momentul și în locul potrivit, către acel client pe care ți-l dorești cu adevărat.

Arta de a ști ce, când și cum!

NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR

nici măcar data și locul în care ne naștem

Iar faptul că ai ajuns aici demonstrează că și tu simți la fel. Consultanța pe care o ofer este atipică. Însă rezultatele sunt mult mai rapide, de orsinul zilelor. După 17 ani de studiu în diferite domenii ce au legătură în mod direct sau indirect cu felul în care funcționează lumea și cum influențează anumite lucruri, stări sau evenimente, viața de zi cu zi, am decis să aplic toate aceste tehnici și în viața de business.

Pasionată de astrologie chinezească, de arta Feng-Shui sau Metafizică Chineză, am urmat cursuri de perfecționare și am început să aplic tot ceea ce am învațat, mai ales că cererea a devenit tot mai mare. Succesul se datorește în principal faptului că am reușit să transform toate aceste cunoștințe complexe în pârghii care să îi ajute pe clienții mei să decidă mai ușor drumul pe care să o ia și să își găsească echilibrul în viața de business.

Pentru a te ajuta, însă, voi avea nevoie să te cunosc foarte bine, să discutăm pe larg despre nevoile tale, să identificăm ce se potrivește cel mai bine pentru tine și care este potențialul tău. Te voi învăța să îți așezi dorințele în minte, să le simți, să nu mai mergi pe drumul antreprenoriatului din inerție.  Vom jongla cu punctele tale tari și, în funție de data nașterii tale, vom identifica momentele oportune pentru a acționa în anumite direcții. Te voi învața ce să faci, când să faci, cum să faci, astfel încât să ți se îndeplinească dorințele. Iar totul se va întâmpla pe 7 paliere simple și în același timp profesioniste.

1. Stabilirea nevoilor

Vom identifica împreună ce îți dorești să schimbi sau să îmbunătățești la afacerea ta și care a fost momentul cheie care te-a făcut să te deschizi spre acest tip de consultanță de business

2. Identificarea persoanelor de decizie

Fiecare companie este condusă de o persoană. Împreună cu tine vom identifica structura echipei, cum funcționează, de ce funcționează așa și mai ales care este cea mai puternică persoană din compania ta, asta pentru că aceea este persoana pe care va trebui să o întarim.

3. Aflarea informațiilor despre business

Te voi întreba despre evenimente petrecute recent pentru a identifica anumite potențiale influențe negative.

4. Stabilirea dorințelor

Vom sparge nevoile principale în altele mai mici, apoi vom stabili ce îți dorești să se întâmple în următoarea perioadă de timp. Vom stabili nevoile pe termen scurt, mediu și lung.

5. Recomandările

În funcție de informațiile pe care mi le-ai oferit voi veni cu recomandări care să te ajute să îți îndeplinești acele dorințe. Recomandările vin în funcție de tipul de business, locația în care te afli, dar și câteva date despre tine, precum data nașterii.

6. Stabilirea task-urilor

Pentru început va trebui să îți proiectezi mental prioritățile. Vei face asta cu ajutorul câtorva exerciții care te vor ajuta să clarifici exact ceea ce îți dorești și să acționezi atunci când trebuie.

7. Evaluarea

Periodic voi reveni să vedem ce s-a întâmplat, ce dorințe s-au îndeplinit, ce decizii au funcționat și unde mai trebuie să lucrăm.

Care e cea mai arzătoare dorință a ta?

Cum lucrăm

Știința din spatele tehnicilor de ghidaj pe care le-am adoptat se bazează în special pe date reale și aspirații realizabile. Acesta este și motivul pentru care, dacă îți vei dori, de exemplu, să câștigi un milion de Euro până mâine, nu te voi putea ajuta.

Pentru împlinirea dorințelor și luarea deciziilor cele mai benefice este foarte important să îndeplinim anumite condiții, iar misticismul nu are ce căuta în ecuație. În schimb, dacă îți dorești lucruri palpabile, care să te ajute să îți echilibrezi viața de business, sunt șanse mari ca împreună să ai succesul pe care îl visezi.

Îmi place ca în sesiunile de training și consultanță de business să ofer valoare potențialului pe care îl ai. Sfaturile mele de business nu vor fi din sfera ”ce să faci”, ci ”cum să faci” ca să reușești. De aceea ți-am pregatit o listă cu lucrurile pe care nu le vei primi de la mine:

 • Nu voi lua eu decizii pentru tine, ci doar le voi clarifica și te voi ajuta să alegi cea mai bună variantă.
 • Pentru că nu sunt un consultant de business tipic, nu te voi trage de urechi și nici nu îți voi spune ce să faci.
 • Drumul pe care ai ales să mergi trebuie să fie unul cât mai lin, iar acțiunile să se petreacă doar atunci când simți că poți, motiv pentru care nu te voi forța să faci anumite lucruri decât dacă îți dorești cu adevărat să le faci și ești pregătit pentru asta.
 • Nu îți voi ghici viitorul în palmă și nici nu voi face descântece sau tot felul de ritualuri ca să ți se îndeplinească dorințele.

FACILITAREA DECIZIILOR, NU IMPUNEREA LOR

Dacă îți dorești…

Să lansezi un nou serviciu/produs
 • îți voi oferi cel mai bun moment pentru lansare
Să ai relații mai sănătoase la locul de muncă
 • îți voi oferi detalii despre potențialul echipei tale, care să te ajute să te raportezi mai bine la ea
Să identifici acele probleme care pot apărea în echipa ta
 • îți voi oferi o viziune mai largă asupra nevoilor angajaților tăi ce să te ajute să anticipezi anumite probleme
Să ai mulți clienți și parteneriate de business mai sănătoase
 • îți voi oferi strategii de abordare optime, implementate la momentul potrivit
Să dezvolți un mediu de lucru plăut și productiv
 • îți voi oferi soluții de amenajare corelate cu nevoile tale și identificarea potențialului fiecărui angajat
Să ai o strategie de marketing și branding pliate pe nevoile tale de business
 • îți voi oferi soluții de marketing potrivite pentru tine
Să te extinzi local sau național
 • îți voi oferi sugestii pentru alegerea locației pentru dezvoltarea business-ului
Să îți crești cifra de afaceri
 • îți voi oferi ajutor în luarea celor mai bune decizii financiare
Să îți anticipezi mai ușor schimbările din piață
 • îți voi oferi abordări care să te ajute să analizezi și să abordezi mai bine piața
Să îți mărești echipa
 • îți voi oferi ajutor în luarea celor mai bune decizii cu privire la cum să abordezi procesul de recrutare și când să îl demarezi

Te regasești în lista de mai sus?

DIAMANTUL DIN TINE

Îmi place să spun despre clienții mei că sunt ca niște pietre prețioase pe care puțini au avut curajul să le șefuiască și să le monteze într-o bijuterie scumpă, așa că am devenit pentru ei unealta de care aveau nevoie să se transforme în diamante valoroase.

Orice diamant a fost la început o banală piatră de carbon

 

În ultimii ani am ajutat 20 de companii să își indeplinească dorințele. Majoritatea își doreau mai mulți clienți sau mai mulți angajați. În urma colaborării noastre, toți au început să își rescrie povestea de succes a brandului lor.

Optimizează-ți succesul fără să mai pierzi timp prețios

Programează-te la o întâlnire și alege din pachetele pe care le-am pregătit pentru tine

Politica de confidentialitate

ro_RO