Consultanță

Be the change you whish to see in the world

“Be the Change you wish to see in the World” scrie pe un tablou primit in dar de la cineva drag mie. Dar oare ce insemana acest “Change”? ce inseamna pentru mine? Sau ce inseamna pentru tine?

Multi oameni cred ca trebuie sa existe o chemare speciala pentru ca cineva sa fie un consultant de Metafizica Chineza. In cazul meu a fost un noroc pur sau cum spunem noi cei din domeniu, am avut parte de nobili, acele persoane care apar in viata noastra, cand ai nevoie de un ajutor.

Cu timpul, mi-ar placea sa cred ca mi-au devenit prieteni, si chiar daca viata ne-a purtat pe fiecare pe alte drumuri, ei pentru mine au format primul pas a ceea ce astazi este Crina ca si consult de Metafizica Chineza.

Nu cred ca pot sa descriu in cuvinte, mirarea, intrebarile, si poate chiar faptul ca incercam sa nu ma pocneasca rasul cand vorbeau de scoala celor 5 elemete, de palatul vietii, de Maestrul zilei, de zeii utili, de directie favorabila, care sunt zilele bune si ce sa faci in acea zi.

A trebui sa treaca ceva timp, si eu sa ma intorc inapoi in Romania, unde am ajuns la cursurile lui Risvan Rusu, reprezentant și Chinese Metaphysics Consultant al Mastery Academy of Chinese Metaphysics din Kuala Lumpur, Malaezia care a facut cumva cum stie el mai bine, dar tot ceea ce eu auzisem pentru atata timp, a inceput sa prinda o logica si eu sa am avut un moment de “aha”.

A urmat al 2-lea pas – Cunoașterea este un lucru; aplicarea ei este o poveste cu totul diferita.

Metafizica Chineza este o disciplina complexa care se extinde la multe aspecte ale vietii. Prin experienta mea, sunt un analist, un strateg sau un designer interior ca si consultant de Feng Shui, un inspector de teren a doua zi, un psiholog sau un analist al hartilor nataleBaZi, sau un professor atunci cad predau materia care mie imi place tare mult – QiMen.

consulting

Cred ca toata lumea are un scop in viata.

Dupa zeci de drumuri de la Cluj la Bucuresti la cursurile lui Risvan, dupa mii de pagini citite din cartile lui Joey Yay, dupa zeci de ore de cursuri cu Risvan sau cu Joey, stiu ca a fi consultant implica si ajuta la imbunatatirea vietii noastre și a celor din jurul nostru pentru toate actiunile noastre de zi cu zi.

Programeaza-te acum

Politica de confidentialitate

ro_RO