Crina Iliescu

Trainer și consultant internațional de Metafizică Chineză, atât în domeniul privat, cât și de business

 

Te ajut să îți găsești răspunsurile la întrebările „fără răspuns”, să iei decizii avantajoase în cele mai bune momente, să îți găsești și menții echilibrul atât în viața personală, cât și profesională

 

Specialist pe: Feng Shui, BaZi, QiMen, Ze Ri, Mian Xiang

Contactează-măAflă mai mult

Servicii

Servicii Bazi

BaZi

BaZi, 8 (Ba八) Caractere (Zi字), pronunțat Bhat Ji sau Baa Z, în traducere directă înseamnă opt caractere. BaZi mai este cunoscut și sub denumirea de „patru piloni” ai destinului. Este o disciplină din timpul Dinastiei Tang (618-907) pentru analiza destinului

Servicii Fengshui

Feng Shui

Feng Shui, initial cunoscut sub numele de „Kan Yu”, este despre a trai in armonie cu natura. Traind in armonie, suntem capabili sa valorificam energiile benefice pentru a ne imbunatati viata la toate aspectele si la toate nivelurile.

Servicii QiMen

QiMen Dun Jia

QiMen Dun Jia sau- Be at the right place at the right time doing the right thing!
Tradus cuvant cu cuvant:

Timpul potrivit
Locul potrivit
Directia potrivita

Servicii Magazin

Magazin

Descopera produsele personalizate din magazinul online.

  • Agende Feng Shui
  • Calendare Feng Shui
  • Calendare personalizate in functie de zodie
Serviciii Coaching

Coaching

Business-ul si viata personala este yin si yang. Ele sunt interconectate, si interdependente. Asa este si viata noastra. Nimeni nu poate sa aiba success numai pe un singur plan, fara altul.

 

Servicii Harta Natala

Harta Natala

O harta natala BaZi este ca ADN-ul propriu. În functie de data de nastere, putem vedea punctele tari dar si cele slabe, ce e de făcut si cand ar fi cel mai bine sa fie facute. Tu sti cum arata harta ta natala?

 

Testimoniale

Ce ma recomanda

Ilona

O cunosc pe Crina de cativa ani buni. As putea spune multe dar cred ca trebuie sa ma limitez, sa va las si pe voi sa o cunoasteti. Crina este o persoana calda, deschisa, pragmatica cand trebuie, si un adevarat profesor.
Cea mai mare calitate a ei dupa parerea mea este ca face tot posibilul pentru a ajuta, pentru ca ea infloreste atunci cand vede ca oamenii din jur sunt mai bine, mai fericiti.
O unealta a Crinei cu care face minuni, sunt chinezismele, o imbarligatura de Feng Shui, QiMenDunJia (da, se imbarliga limba in gura :)) si altele care sunt la fel de „usor”de pronuntat. Recunosc ca la inceput am fost putin sceptica, poate putin mai mult, eu fiind genul de om care are nevoie de logica, de ceva concret, de ceva rezultate palpabil si rapid….dar am zis hai sa vedem, si asa am inceput sa merg la cursurile si semnariile Crinei, organizate la Cluj. Oameni buni, nu e simplu :)))) dar, avand-o pe Crina ca si Guru mi-am zis ca nu am nimic de pierdut daca aplic cunostintele – si surpriza, chiar a functionat!!!. Au fost si momente in care nu a functionat, de ce oare?! pentru ca scepticismul meu inca existent, nu a urmat chiar toti pasii si sfaturile Crinei.
As putea scrie pagini dar trebuie sa ma opresc – oameni buni, lasati rezervele/neincrederea deoparte macar un pic, si vedeti despre ce este vorba este mega interesant si cum zicea cineva de la cursuri „Daca va fii mai bine macar cu 1%, tot mai bine este decat nimic”.
Spor la invatat!

Bogdan

Am reusit sa imi vand casa, cu ajutorul Crinei in mai putin de o saptamana. Am vorbit cu o singura agentie, au venit si facut poze intr-o zi de luni, iar vineri aveam deja 2 oferte. Am mers la notar si semnat actele urmatoarea zi de marti. Sa va mai spun ca a fost exact suma pe care am cerut-o eu? Exact, coincidenta sau nu, a functuionat. Sunt fericit si usurat, in special ca piata de Real Estate din Cluj, este ciudata.
Ii mulțumesc Crinei pentru tot ajutorul si recomandarile ei si in special pentru ajutorul cu casa sa se vanda atat de repede!

Mariana Popa

Din punctul meu de vedere, Crina Iliescu reprezinta mentorul viitorului in tot ceea ce inseamna scurtarea drumului pana la succes.
Prin competenete pe care le are in artele metafizicii chineze ne ajuta sa intelegem cine suntem, care ne sunt punctele forte, talentele si ne invata ce sa facem astfel incat sa devenim cea mai buna varianta a noastra. Intr-o lume in care singura constanta este schimbarea , investitia in propria cunoastere devine un comportament care duce la prosperitate.

Camelia Zifceac

Uimitor … M-am mutat în noua noastra casa cu idei despre locul în care am dorit ca fiecare camera să fie localizata si unde ar fi plasate elementele din bucatarie. Uneori, Crina avea o opinie diferita, care uneori era foarte diferita de a mea. A fost fascinant cand fiecare recomandare a fost sustinută de calcule matematice. Am apreciat foarte mult ca fiecare opinie care nu poate fi usor acceptata a fost discutata, iar remedierea a fost furnizata în cazul in care mi-am pastrat configuratia initiala. Camera de zi este de fapt un loc in care ma simt foarte confortabil si pot spune acelasi lucru si pentru bucatarie. Nu este acelasi sentiment in dormitorul matrimonial, intrucat am ales o camera mai potrivita pentru un biroul de acasa, conform calculelor Crinei. Imediat dupa consultarea si incheierea proiectului locuinta, am fost interesat si de rezultatele mele in cazul luarii unor decizii importante. Desigur, Crina a fost intotdeauna pe lista mea de oameni de la care sa cer sfaturi. Si nu am esuat. De asemenea, dar nu in ultimul rand, disponibilitatea ei si dorinta sa ajute este de neegalat. Multumesc Crina.

magazin

2024 calendar de birou
Magazin Cub

Tehnicile de Metafizica Chineza, folosite, inca din antichitate, pentru strategii si tactici militare vin astazi sa ne ajute sa intelegem mai bine ce ne rezerva viitorul. Ne ofera o gama larga de aplicații posibile folosite ca instrument pentru -planurile de afaceri, negocieri, cariera, examene, imbunatatirea sanatatii, dar si imbunatatirea relatiei cu partenerii de viata, astfel incat decizia ta sa fie cu certitudine, mai degraba decat cu speranta.

Despre Crina

Sunt trainer si consultant de metafizica chineza.

Sistemul dobandit in urma studiilor de dezvoltare profesionala si personala pe 3 continente, cu peste 17 ani de exerienta in multinationale, ma recomanda pentru a-ti oferi propriul sistem de ghidaj. Iti pot fi copilot in actiuni si te pot ajuta sa ai parte de “ceea ce ne este rezervat” intr-un mod constient si cat se poate de asumat.

Despre Crina
ro_RO