BaZi

Ce este BaZi

In functie de ora, ziua, luna si anul de nastere cele 8 caractere sunt transpuse in caractere chinezesti, grupate in 4 (patru) perechi care formeaza asa numitii “cei patru stalpi ai destinului”. O harta natala BaZi contine indicii despre destinul, sanatatea, relatiile, personalitatea, casatoria, cariera si bogatia unui individ. Analiza Bazi va ofera o buna intelegere a punctelor tari, a punctelor slabe si va va invata sa identificati posibile provocari si obstacole care pot aparea in viata voastra.

Crina a petrecut ani de zile studiind si dezvaluind secretele metafizicii chineze.
Conecteaza-te cu Crina pentru o sesiune personalizata de BaZi.

O sesiune dureaza aproximativ 45 de minute.

Harta Bazi

Inca mai crezi ca proverbul chinezesc “Fa ceea ce iti place si nu vei munci o zi in viata ta” este doar un mit sau o vorba aruncata in vant?

Ei bine nu este deloc asa. Gaseste-ti echilibrul in lucrurile pe care le faci si cu siguranta o sa ai parte de rezultatele scontate intr-un mod “cu zambetul pe buze”. Impreuna cu cele 5 elemente: lemn, foc, pamant, metal si apa, se creaza povestea individuala a vietii fiecaruia dintre noi.
Este ca ADN-ul propriu, in functie de data de nastere, unde putem vedea punctele tari dar și cele slabe, ce e de facut și cand ar fi cel mai bine sa fie facute.

Analizeaza si constientizeaza mereu ceea ce urmeaza. Cauta sa vezi cand sunt momentele grele. Afla cand ai nevoie de ajutor sau cand ai posibilitati nemasurate de success.

Crezi ca lucrurile se intampla cu un scop anume? Perfect adevarat si tocmai din acest motiv te invit sa descoperi scopul tau prin BaZi. Fiecare dintre cele 5 elemente, reprezinta aspecte ale vietii tale (sanatate, relatii, personalitate, copii, bogatie, etc).

Un consultant BaZi te poate ghida si descoperi care este cel mai bun moment pentru ca oportunitatile sa se manifeste la un nivel maxim, in viata voastra.

Programeaza-te acum

Politica de confidentialitate

ro_RO