Coaching

Business-ul si viata personala

sunt yin si yang

Adica, cumva, nu poate sa fie unul fara altul. Ele sunt interconectate si interdependente.

Asa este si viata noastra. Nimeni nu poate sa aiba success numai pe un singur plan, fara altul.  Nu poti sa ai un real success in business, fara ca acasa sa iti fie bine, sa fii linistit, impacat, si de ce nu, vesel, fericit.

Astazi toata lumea cauta solutia, sau formula magica sa lucreze mai „destept” si nu mai mult.

Crina Coaching
Echilibru in viata

Iata cateva „motive” pentru care viata ta nu este in balanta

 • Lucrati mai multe ore pe zi, in medie peste 12 ore
 • Nu v-ati luat o vacanta de cativa ani, sau daca a fost numai pentru a „rezolva” ceva pe langa casa
 • Relatii cat mai putine si stresante
 • Vorbiti numai despre munca
 • Mersul la sala de sport este doar un vis
 • Frica si neliniste constanta, ca si cum simtiti ca pierdeti controlul
 • Faceti totul singur, adica nu delegati
 • „Nu iti gaseti locul” si esti mereu obosit si critic cu tine si cu cei din jur.
 • Suferiti de insomnie.

Folosind o serie de exercitii, analize si discutii care conduc la o mai buna intelegere si autocunoastere pentru a va ajuta sa vedeti trecutul stresului, ce a generat conflictul si agitatia mintala, pentru a identifica prioritatile si dorintele si a avea un plan care sa va fie voua benefic din toate punctele de vedere si la toate nivelurile.

Coaching cu Crina

In ultima perioada, coaching-ul a devenit una dintre profesiile cu o crestere foarte mare. Se gasesc tone de informatii pe net sau gasesti din ce in ce mai multa lume care va promit sa va ajute sa va imbogatiti, sa gasiti dragostea, sa va imbunatatiti afacerea si sa obtineti aproape orice prin investirea banilor in programele „Easy 1-2 Steps”. Desi nu este nimic in neregula cu faptul ca vrei sa iti faci publicitate, este esential sa fii foarte clar despre ceea ce constituie coaching-ul.

Asa cum nu sunt doi oameni la fel, asa si fiecare coach isi are propria metoda sau abordare.

Indiferent cat de increzatori suntem in fortele proprii, fiecare dintre noi avem propriul “bagaj”. De cele mai multe ori, eu lucrez in sedinte de 1-1, fata-in-fata, telefon sau skype, depinde de cerintele si locatia clientului pentru a va ajuta sa obtineti claritate, strategie si sa vedem ce putem lua din acel “bagaj” pentru a trai si simti din ce in ce mai bine, din toate punctele de vedere si la toate nivelurile.

Coach Crina

Va voi motiva, sprijini, dar si provoca. Impreuna vom crea solutii care sa abordeze provocarile si obstacolele din viata dvs. profesionala si personala.

Modelul care mie imi place si dupa care eu lucrez este de o sedinta, o data pe saptamana, pentru a putea petrece putin timp in care persoana sa proceseze informatia, si de ce nu sa isi faca temele.

Primele mele cursuri au fost in programele Dale Carnegie din Bay Area, SUA unde am activat aproape 3 ani ca si coach. Mai tarziu, dupa ce viata m-a purtat pe alte continente si am inceput sa lucrez cu mai multe echipe, personalitati, mi-am format un sistem, care combina principiile invatate cu practica de zi cu zi din multinationale, din mediul de afaceri, dar si din viata pesonala.

Un coach nu are toate raspunsurile tot timpul. Si intr-un fel poate este normal. Se poate sa aiba un background diferit de al tau. Dar un bun coach va pune intrebari – atat pentru a personaliza sedinta dar cat si pentru a va stimula, a reflecta, a va face sa vedeti situatia si la un alt nivel poate mai detaliat sau de ce nu din alt unghi.

Beth Temple, consultant si strateg de produse digitale din New York, spunea. “Este nevoie intotdeauna de ochi fresh, adica de cineva care sa puna in ordine, zi de zi, lucrurile, mai ales daca este vorba despre start-up, unde poate exista mult haos”. Si tot ea spunea “un coach poate rezolva problemele afacerii in doar cateva ore”.

Coaching personalizat

Fiecare misiune de coaching este personalizata pentru nevoile dvs. Doar cateva exemple:

 • Te intelegi si te apreciezi pe tine mai bine.
 • Clarificarea valorii si a modului de a trai in sincronizare cu valorile fiecaruia.
 • Ramai motivat si intelegator, chiar in momentele mai cruciale ale vietii.
 • Intelegerea si tratarea obstacolelor care va retin.
 • Invatati cum sa spuneti da si cum sa spuneti nu, in mod eficient si la momentul potrivit.
 • Imbunatatirea capacitatii de a comunica.
 • Identificarea si respingerea blocajelor mentale.
 • Indeplinirea viselor si obiectivelor atat in domeniul profesional cat si personal.
 • Sa faci parte si sa te bucuri de ceea ce te inconjoara.

Programeaza-te pentru o sesiune personalizata

Politica de confidentialitate

ro_RO