Sa facem cunostinta

Sunt Crina Iliescu

Trainer si consultant de metafizica chineza cu specialitate pe – BaZi, QiMen, Feng Shui, Zi Wei, Selectare de date, Cititul Chipului.

Sistemul dobandit in urma studiilor de dezvoltare profesionala si personala de pe 3 continente, cu peste 17 ani de exerienta in business si la diferite multinationale, ma recomanda pentru a va oferi propriul sistem de ghidaj, pot sa fiu copilotul in actiunile tale si te pot ajuta sa ai parte de “ceea ce ne este rezervat” într-un mod conștient si cat se poate de asumat.

Am lucrat ca și Project Manager la diferite companii din tara si din strainatate, la baza fiind economista. Am inceput in urma cu aproape 17 de ani sa studiez si sa practic diferite forme de Reiki. Studiul pentru Metafizica Chineza (BaZi sau Cei Patru Stalpi ai Destinului – astrologia chinezeasca, Feng Shui, QiMen Dun Jia sau- Be at the right place at the right time doing the right thing!, ZeRi – Selectarea Datelor, Mian Xiang – Cititul Chipului, Yi Jing) m-a pasionat de mult timp, si chiar daca am avut contact formal sau nu o buna perioada de timp, cel care m-a facut sa apreciz frumusetea acestei arte cu adevarat si sa inteleg ce inseamna sa te transformi intr-o versiune mai buna a ta, este Risvan Vlad Rusu reprezentant si Chinese Metaphysics Consultant al Mastery Academy of Chinese Metaphysics din Kuala Lumpur, Malaezia, sau cunoscuta si ca si scoala lui Joey Yap.

Parcursul vietii este mereu mai placut si mai usor daca stii pe ce drum sa o apuci atunci cand esti la intersectie. Crezi ca totul se intampla cu un scop? Crezi ca ai nevoie de ghidaj si de un copilot pentru ca lucrurile sa functioneze mai bine? Poate nu ai raspunsuri la toate intrebarile, dar cu siguranta iti doresti sa gasesti echilibrul in toate actiunile tale.

ro_RO