Qi Men Dun Jia

Ce este Qi Men Dun Jia

Folosit la inceput ca un sistem de lupta, Qi Men dun Jia este o strategie pentru a va asigura ca imparatul, adica persoana in cauza este bine protejata și aparata de inamic.
Se spune ca a fost inventat in perioada Imparatul Galben aproximativ in 2600 i.Hr. in lupta sa impotriva monstrului Chi You. La inceput aceasta arta a fost folosita in strategia de razboi si ca un exemplu este lupta de la Red Cliff in 208 d.Hr. In lumea moderna, putem folosi acest sistem ca instrument de a intelege o situatie problematica si de a spori sansele de reusita.

 

Qi Men Dun Jia ofera rezultate rapide si poate fi utilizat in toate domeniile vietii contemporane (de la afaceri de business, negocieri, semnare de contracte importante, sanatate, relatii, diagnostic si remedii Feng Shui, etc). Cunoscand si intelegind tehnicile sale, utilizatorul final poate crea circumstantele si evenimentele din jur pentru a ajuta la atingerea obiectivelor personale in viata.

Qi – Mister
Men – Poarta
Dun – Ascundere
Jia – Generalul
QiMen Dun Jia = metoda misterioasa de a Ascunde Generalul pe poarta

QiMen Dun Jia Chart

Crina a petrecut ani de zile studiind si dezvaluind secretele metafizicii chineze. Conecteaza-te cu Crina pentru o sesiune privata de QiMen. O sesiune dureaza aproximativ 45 de minute.

Nu te lasa surprins de anumite decizii, ci surprinde-te luand decizia buna!

ro_RO