A Fi sau a Nu Fi… Importanța de a fi Imparțial și Eficient ca și Consultant

BaZi, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Incep acest articol cu primul pas si cel mai important si anume definirea termenului de consultant. Astfel ca un consultant este acea persoana care iti este alaturi la fiecare pas, te sfatuieste sau te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii indiferent de context, ipostaze sau perioada a zilei.

Al doilea pas la fel de important este legat de ce face un consultant. El trebuie să fie eficient, impartial și sincer vis-a-vis de clientul pe care îl sprijină în toate situațiile. Deseori se poate întâmpla să deraiezi de pe șine în anumite situații, așa că prezența unui consultant în viața ta te va ajuta cu siguranță să te pui înapoi pe șine și să îți continui activitatea în cele mai bune condiții posibile, luând cele mai bune decizii.

Un consultant te poate ajuta  din punct de vedere al activității profesionale pe care o desfășori

Astfel încât nivelul tău de muncă și de producție să fie la cel mai ridicat nivel al calității, dar și al cantității. Dincolo de profesional el te poate ajuta și pe plan personal.

Pe plan profesional

Consultantul tău te poate sfătui cum anume îți poți ușura munca, unde puteai sau poți să faci mai bine, ce decizii ar trebui să iei ca rezultatele să fie cât mai optime și așa mai departe.

Pe plan personal

Totul devine mult mai delicat și mai personalizat. Un consultant te poate sfătui în ceea ce privește anumite situații personale din viața și pe care nu știi sau nu poți să le gestionezi cel mai bine. O relație sau o căsnicie care nu mai merge este un exemplu banal și floare la ureche. Lucrurile pot fi discutate cu consultantul tău, persoană care îți va oferi sfaturi în același timp în care va încerca pe cât posibil să păstreze o notă imparțială în tot ceea ce îți spune și în tot ceea ce te sfătuiește.

Ce trebuie sa reții?

Un consultant NU este un prieten, deși acționează ca și un prieten. Un consultant nu te judecă, dar dacă faci o prostie poți să fii convins că o corectează.

Dacă simți că lucrurile în viață te copleșesc foarte mult, apelează la un consultant. Poate fi chiar și un prieten de al tău, așa că nu te sfii și împărtășește-ți oful cu cel mai bun prieten al tău.

Pe mine ma gasești la un click distanta

Cu drag,

Crina

FacebookInstagramImportanța Alegerii unui Consultant Feng Shui Potrivit

ro_RO