Absolut Totul se întâmplă cu un Motiv

BaZi, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Absolut totul se întâmplă datorită anumitor conexiuni

Cum spune și titlul, absolut fiecare lucru care ni se întâmplă în viață se întâmplă datorită unei anumite conexiuni, motiv. Noi ne creăm viitorul, iar aceste conexiuni ne ajută prin a crea conturul a ceea ce se numește viitor.

Aparții familiei tale, cercurilor tale sociale, de muncă, prieteni, datorită anumitor evenimente ce s-au întâmplat în trecut.

Conform Feng Shui-ului,

Viața este precum un circuit electric. Se întâmplă ceva ce te duce undeva, de acolo în altă parte și așa mai departe. Practic, fiecare eveniment din viața ta se întâmplă datorită unui eveniment din trecutul tău. Pur și simplu este vorba despre faptul că ai fost în locul potrivit la momentul potrivit.

Cum se întâmplă la oameni exact la fel este și la elementele naturii. Ca de exemplu, biroul la care lucrezi este, cel mai probabil, făcut din lemn. Acel lemn este dintr-un copac, iar acel copac este dintr-o pădure. Energia a venit din pământul acelei păduri și a ajuns, prin conexiuni, la tine în birou. O energie pozitivă. Cum spuneam, absolut totul este legat prin diverse conexiuni.

Qi-ul este transferat de la sursa principală până la sursa finală. De aceea, trebuie să fii precaut în momentul în care alegi să cumperi o ușă, un dulap, un pat sau orice alt element de mobilier și nu numai.

Conform Feng Shui-ului,

Nimic nu este la voia întâmplării, iar în momentul în care îți construiești casa sau faci anumite renovări, ar fi indicat să iei în calcul hexagramele Ching. Aceste hexagrame, mai precis numere, te ajută să îți alegi locurile unde să amplasezi diverse obiecte (ușa de la intrare sau piese, dormitorul, bucataria, etc).

În cazul în care îți dorești o mână de ajutor de la un specialist, eu îți stau la dispoziție. Putem vedea care este locul potrivit pentru a amplasa ușa casei tale, dormitorul tău, camera copilului și multe alte detalii cuprinse într-o consultanță Feng Shui.

Te aștept cu brațele deschise!

Cu drag,

Crina

 

FacebookInstagram

ro_RO