Un Apartament Feng Shui

Diverse, Feng Shui

Acum aroape un an eram la un client si trebuia sa ne hotaram din cateva posibilitati de apartamente pe care sa il cumpere. Cererea clientului era simpla: apartament pentru investitie. Deci urma sa facem un Feng Shui pentru apartament. Ma gandeam ce frumos, am ajuns acum si in Cluj sa ne chemam propriul consultant Feng Shui, inainte sa luam o decizie asa de importanta. Cred ca nu e nevoie sa va spun, ca am fost pusa si in situatia cand mi s-a spus am cumparat acest apartament pentru investitie, nu planuim sa ne mutam in el dar acum e acest moment, dar acum fa si tu un Feng Shui la apartament. 🙂

Ce facem? Credeti ca avem o “reteta” magica dupa care noi consultantii de Feng Shui ne ghidam? Sincer nu. Multe vin din inspiratie si practica. Trebuie sa treaca o perioada de timp, pentru ca sa “iti sara in ochi” anumite aspecte. Ne uitam numai dupa greseli? Asa ma intreaba marea majoritatea a clientilor mei. Raspunsul e NU, dar daca sunt greseli, imi place sa stiu si sa le remediez, daca este fizic posibil.

Cum procedam?

Un lucru e sigur, ne uitam la mediul inconjurator, facem o analiza de 360 de grade si nu uitam ce este vizibil si poate afecta energia care vine spre locatie. Ne uitam cum un apartament este facut, are sectoare lipsa, ce forma are apartamentul? Daca e la bloc, ne uitam unde este liftul. Usa principala atat de la bloc cat si la de intrarea in apartament unde se situeaza?

Pare simplu, complicat? Din punctul de vedere al unui consultant de Feng Shui, e cu atat mai simplu daca tu stii ce vrei. Sunt niste pasi pe care ii urmam, si eu dau niste note de la 1-10 in functie de mediul inconjurator, usa principala, structura casei, interesele tale. De la nota 7 in sus, din punctul meu de vedere tu poti sa cumperi acea locatie. Eu am o intrebare pentru tine-tu la ce te uiti cand iti cauti un apartament? Cum te hotarasti sa investesti intr-o locatie? Iti imaginezi ca tu locuiesti acolo sau doar vezi cum in cont iti intra niste bani in mod constant?

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO