Bucataria Feng Shui – Mit sau Realitate

Diverse, Feng Shui

Se spune bucataria poate fi inima unei case. Pentru ca petrecem timp gatind in bucatarie, poate pentru ca in ultimul timp din ce in ce mai multa lume petrece timp mai mult in bucataria pe post de living. Mie una imi plac acele open space, am posibilitatea de a primi musafiri, si parca totul imi e mai la indemana. Haideti sa vedem ce inseamna mai exact Bucataria Feng Shui.

Recomandari

Mai jos, cateva recomandari. Simplu, clar, concis, sau usor de urmat, asa cum imi place mie:

  1. Nu este bine ca o bucatarie sa aiba prea multa culoare rosie. Bucataria, din punct de vedere al metafizicii chineze, si scoala celor 5 elemente, este considerate de foc (rosu).
  2. Pozitionarea aragazului este foarte imporatnta. Aragazul, cuptorul sau plita electrica, se recomanda sa nu fie plasata direct sau vis-à-vis de chiuveta sau de frigider, masina de spalat. In cazul in care nu se respecta o oarecare distanta corecta
  3. Pozitionarea aragazului este foarte imporatnta. Aragazul, cuptorul sau plita electrica, se recomanda sa nu fie plasata direct sau vis-à-vis de chiuveta sau de frigider, masina de spalat. In cazul in care nu se respecta o oarecare distanta corecta

* vezi poza de mai jos, unul din elecetele negative posibile este certuri, tensiuni intre ocupanti, dar poate si problem de reproducere.

4. Insulele de bucatarie sunt in regula, atata timp cat cat nu au incorporate in ele aragaz sau chiuveta.

5. Aragazul este recomandat sa fie langa un perete, sa aiba un support mai inalt in spate, pentru a primi ajutor de la mentori si la locul de munca.

6. Barnele deasupra aragazului de asemenea nu sunt recomandate. Este ca si cum acesata barna este o invitatie la cearta, scandal si tensiuni intre locuitori.

Pentru orice detalii ma puteti contacta la contact@crinailiescu.ro sau la telefon. Nu uitati, acestea sunt niste recomandari generale, putem stii mai multe printr-o analiza detaliata. Bucataria Feng Shui difera de la o casa la alta.

Nu uitati sa vizitati magazinul online.

ro_RO