Cand Deciziile se Lasa Asteptate

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

-Ce faci bade stai si cugeti?

-Apai numa stau!

 

Este un banc sec pe care l-am auzit cu totii de foarte multe ori. Am ras prima data si pe urma am zambit la fiecare auz al acestui banc. Dincolo de amuzamentul lui daca privim putin mai atent putem vedea multe aspecte prin care trecem adesea.

Ati patiti vreodata sa stati sa va ganditi la lucrurile pe care le-ati facut? Sau la planurile pe care le aveti sau le taskurile de la job si sa renuntati la a vi le asuma cautand in jurul vostru persoane care sa le asume si care sa se dedice in locul vostru? Mie mi s-a intamplat.  Acum cand ma uit in urma la acele momente imi vine sa zambesc. De ce sa zambesc? Pentru ca am invatat din ele.

Am invatat sa imi asum deciziile. Am invatat sa stau sa cuget si sa iau cele mai bune decizii. Ba mai mult, sa mi le asum, in momentul in care le-am luat. Momentul acela, de nesiguranta, de asteptare, de “inghet” cum ii spun eu, parca este mai dureros decat sa iei o decizie, oricare ar fi ea.

Nu faptul ca arati slabiciune este cel mai daunator ci faptul ca stima ta de sine are de suferit. Dupa cateva actiuni de acest gen risti ca primul impuls sa fie de neasumare la orice task minor. Si asta nu are cum sa duca la nimic bun. Sa cauti sa rezolvi situatii, sa cauti sa „cugeti” cat mai mult, chiar si atunci cand stai este procesul prin care te dezvolti, inveti si cresti stima de sine.

Am intalnit manageri, CEO, sefi de companii, team leaders, care in anumite mometente ale vietii lor puteau sa ia o decizie importanta fara sa clipeasca. Dar daca ii intrebai ce vor sa manance diseara, sau unde merg in concediul urmator, nu stiau ce sa raspunda. Nu uita, ai posibilitatea de a ajunge sa stabilesti regulile jocului si sa nu ramai un simplu spectator. Evident ca nu e nici greu si nu e nici usor acest proces. Este exact asa cum vrei tu sa il faci.

Eu iti pot spune ca este un proces care are doar start si nu vei regasi nicaieri „finish”. Si te mai pot asigura ca sunt aici langa tine si te pot insoti pe drum pana deprinzi tainele asumarii si a stabilirii regulilor.

Pe scurt si revenind la bancul sec cu care am inceput acest text iti spun ca pot sa fiu langa tine pana incetezi doar sa stai si incepi sa actionezi. Ba mai mult, sa iti asumi si sa fie cea mai bua decizie/hotarare pe care ai luat-o. Asa, impreuna, dam alt sens bancului si o sa reusim sa zambim mai mult de fiecare data cand il auzim sau cand efectiv il traim.

Nu uitați să vizitați magazinul online. Până una alta ne auzim pe facebook.

#energize #focusonyou #focusonresults #mindset #clearmind #results #goals #money #realize #happy #fengshui #qimen #bazi #dateselection #crina #qi #faceva #love #iubire #relatie #bepositive #office #MianXiang #facereading #cititulchipului

ro_RO