„Care este diferența dintre avere și prosperitate?”

BaZi, Diverse, Feng Shui, Media, Qi Men

Până să discutăm despre subiectul principal al acestui text (avere si prosperitate), vreau să vă spun că de curând am participat la o petrecere și, că la orice petrecere sau întâlnire, am interacționat cu mai multe persoane. Profesând într-un domeniu nefamiliar multor persoane, mulți dintre invitați m-au întrebat despre anumite aspecte din sfera domeniului meu. Evident, printre respectivele întrebări, s-au enumerat și întrebări legate de Feng-Shui și despre harta natală, aceasta fiind importantă pentru viața fiecăruia dintre noi.

La un moment dat am fost întrebată ceva interesant, ceva ce mi-a atras atenția aparte.

„Care este diferența dintre avere și prosperitate?”

Deși este o linie fină între cele două avere și prosperitate nu sunt una și același lucru. Averea o avem în conturile bancare, iar prosperitatea este capacitatea de a te bucura de respectiva avere. Este vorba de simplitate. Degeaba ai averi multiple, dacă nu te poți bucura de ele sau dacă nu eșți sănătos. Sunt mulți oameni care și-ar permite orice, oricând, la orice oră orice, dar sunt bolnavi, iar ceva ce se știe este că sănătatea nu o poți cumpăra. La fel și cu fericirea.

Multe persoane consideră că dacă au cel mai nou model de telefon sau cel mai nou model de mașină apărută pe piață vor fi instant fericiți. Ei bine, nu e chiar așa. Fericirea poate veni și din lucruri mici. Lucruri care, probabil, sunt nesemnificative pentru unii. Mulți nu înțeleg asta, din păcate. Cum spuneam, pentru unii fericirea stă într-un telefon de ultimă generație sau o mașină, dar oare, cât de mult ține acea fericire? Probabil până apare următorul model de telefon sau de mașină. Sau și mai puțin.

Poți fi, într-adevăr, și bogat, dar și prosper, dar aici ține de tine.

De modul în care te bucuri de respectiva bogăție, de modul în care ai grijă de ea și de modul în care generezi atât bogăție cât și avere din acel lucru.

Important, în zilele noastre, este să fii mulțumit cu ce ai, să te bucuri de prezent și să iți doreșți că fiecare lucru, obiect sau orice altceva iți doreșți să-ți aducă ambele aspecte în viată. Să ai averea dorită și direct proporțional bogăția de care ai nevoie.

La final, te voi lăsa cu un citat din Cicero: „Cea mai mare bogăție este să fii mulțumit cu ce ai!”

Tu ce părere ai? Ce înseamnă, cu adevărat, să fii bogat?

Care este cea mai mare avere la care speri?

Dacă ai întrebări despre ce înseamnă să fii cu adevărat bogat și avut, eu iți stau la dispoziție la un click distanță.

Cu drag,

Crina

FacebookInstagram

Postări similare

ro_RO