Câtă Avere Trebuie să ai ca să fi cu Adevărat Bogat?

BaZi, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Câtă avere trebuie să ai ca să fi cu adevărat bogat?

Când vorbim despre avere și cât de multă ai nevoie pentru a fi cu adevărat bogat, există un singur răspuns. Simplu, probabil te-ai așteptat la acest răspuns, dar adevărul este că doar cerul îți este limita. „The sky is the limit!”, cum spune Cervantes în Don Quixote. Încearcă să visezi mult, iar așa șansele tale de a ajunge departe sunt și mai mari. Ei bine, de multe ori cantitatea de avere pe care o putem asimila este strâns legată de capacitatea noastră personală de avere. Acest lucru ce se referă la cantitatea de avere pe care o putem asimila în decursul unei întregi vieți.

Acesta este și motivul pentru care FengShui-ul și analiza BaZi sunt folosite pentru a înțelege cum putem avea succes în viață. Dacă vorbim de BaZi, acesta ne ajută în special în legătură cu partea financiară, putem vedea oportunitățile pe care ni le va oferi viața astfel încât să ne ajute pe partea aceasta.

Dacă e vorba de FengShui, atunci discutăm despre modalitățile prin care putem schimba anumite challenge-uri ce ni le aruncă viața înaintea noastră astfel încât să ne fie bine, atât pe plan material, cât și pe alte planuri.

Interesant, nu-i așa? Cu cât crezi că știi mai mult, cu atât realizezi că este nevoie să știi și mai mult.

Te invit să îți faci analiza BaZi sau o consultanță Feng Shui chiar cu mine, la mine pe site!

 

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO