Ce inseamna sa fii bogat? Cand am sa fac bani?

BaZi, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Ce inseamna sa fii bogat? Cand am sa fac bani?

„All men can see these tactics whereby I conquer, but what none can see is the strategy out of which victory is evolved.” – Sun Tzu

Am sa fiu bogat/a? Cand am sa fac bani? Cam astea sunt intrebarile pe care eu le primesc in mod constant la sesiunile mele. Este ciudat sa stiu sa raspund la asemenea intrebari. Mai ales ca putem vedea intr-o harta natala BaZi potentialul persoanei de a face bani.

Da, de obicei sunt intrebari de control sau de verificare le numesc eu. Toata lumea vrea sa fie bogat, intr-un fel sau altul. Dar ce inseamna pentru tine sa fii bogat? Sa ai o vila pe Coasta de Azur? Firma ta sa aiba profit cu minim 3 zerouri pe luna? Sa ai o familie care sa fie numeroasa si sa va vedeti la masa de duminica cu totii aproape in fiecare saptamana?

Din punctul meu de vedere toate aceastea inseamna sa fii bogat. Dar pentru ca tu esti clientul, mi-ar placea sa stiu mai exact ce inseamna bogatia si ce vrei sa ma intrebi? Mi-ar placea sa ma fi intrebat, cum pot sa fac repede bani? Da, atunci ar fi frumusetea unui consultant de metafizica chineza. Atunci rotitele din mintea mea incep sa se miste si eu incep sa caut o solutie, o strategie pentru tine.

BaZi

Daca vorbim de BaZi ne uitam la pilonul de zece ani, daca vorbim de QiMen ne uitam la Palatul Bogatiei in concordanta cu harta anului in analiza. Astea sunt detalii technice, pentru cunoscatori. Frumusetea unui consultant de metafizica chineza este sa stie cum sa imbine recomandarile, scolile, technicile, astfel incat recomandarea pentru tine, sa fie cat mai clara. Nu inseamna ca recomndarile mele o sa fie sau o sa ti se para tie usoare, dar asta inseamna repede. Acum voi ar trebui sa ma intrebati ce inseamna repede pentru tine? Vorbim de ani sau de luni? Sa nu uitam ca in metafizica chineza una din conditiile principale este sa fie fizic posibil ce vrem. Da, si mie mi-ar placea sa iau cina maine seara cu George Clooney in Cluj, dar poate el nu este in Cluj maine seara 🙂

Nu uitati sa aruncati un ochi si peste magazinul online.

ro_RO