Cititul Chipului sau Dragostea pe Fata ta

Diverse

„Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength, mastering yourself is true power.” Lao-Tzu

Sa ne reamintim ca: Palatul sotului sau a sotiei – este zona din colt al ochiului si partea laterala a nasului. Cu cat aceasta zona este mai “carnoasa” sau proeminenta, va arata o persoana optimista si o perspectiva romantic asupra relatiilor de iubire.

Sa continuam cu cititul chipului barbatilor, in special pe partea de iubire, sex, relatii: 🙂

1. Podul nasului

Podul nasului larg, inalt, fara umflaturi sau creste arata un barbat de incredere si cu un bun simt al adevarului.

2. Barbia

O barbie carnoasa si proeminenta pot arata un barbat care este “home” ii place sa petreaca cat mai mult timp acasa cu partenera.

3. Buzele

Buzele proportionate arata un barbat care ii place atigerea fizica si este destul de romantic.

Pe de alta parte, daca buza de jos este foarte subtire, atunci vorbim de o persoana care are ca prioritate contactul fizic si nu partea emotionala.

4. Ochii

Ochi mici si lungi arata un barbat care nu iti spune non stop ca te iubeste. Desi el poate te iubeste, nu ii prea place sa isi arate si exprime iubirea.

5. Tamplele

Tamplele bombate pot apartine unui barbat care se “plange” cam mult si din orice.

Insertia parului daca incepe in zona tamplelor, putin mai din spate, poate arata un barbat care nu este nici supus si nici controlat excesiv de partenera, dar este multumit de relatia sa.

Daca sunteti curiosi ce ne spune chipul unei femei aruncati o privire aici.

Acesta este un simplu articol si o parere despre cititul chipului . Va invit sa analizati, chiar sub forma de joaca cateva fete din jurul vostru. In ultima vreme Mian Xiang este folositi din ce in ce mai des pentru recrutare, diagnostic medical, profiling, investigatii. Va reamintesc ca trasaturile de pe fata unei persoane se schimba in functie de mai multi factori – stress, agitatie, semne pe care poate organismul nostru ni le transmite. Cu alte cuvinte, fata iti arata ce este in inima ta la un moment dat. Daca iti schimbi atitudinea sau inima J se schimba si fata ta.

ro_RO