Cugetări la Sfârșit de 2021

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Trecut

Se apropie cu pași repezi finalul anului 2021. Ca de fiecare dată încercăm să privim cu sinceritate spre tot anul care se încheie și cu optimism spre anul ce vine.

Este perioada rezoluțiilor. Momentul în care reluăm în minte sau cu voce tare deciziile pe care le-am luat. Reluăm lucrurile pe care le-am făcut, dorințele avute și realizate, gândurile materializate. Ne uităm peste tot ce poate să fie parte din viața noastră.

Sunt momente când ne gândim că unele lucruri puteau ieși mai bine. În alte cazuri am fi putut acționa diferit dacă avem toate detaliile. Unele dorințe se puteau realiza mai repede dacă puteam previziona anumite aspecte ce țin de aceste dorințe.

 

Viitor

Ne uităm în spate la 2021 și ne propunem că în anul ce vine să fim mai inspirați în decizii. Să ne luăm mai multe detalii în calcul înainte de a ne planifică ceva sau înainte de a acționa. Ne dorim să nu repetăm greșelile făcute în 2021 și să ne dezvoltăm, creștem și învățăm din ceea ce am experimentat deja.

Ne dorim ca mediul nostru înconjurător, spațiul intim al casei sau pur și simplu persoanele care ne înconjoară să fie aducătoare de prosperitate și veselie nu ceva care să ne facă să batem pasul pe loc. Vă transmit acest gând de final de an în speranța că, dacă până acum nu ai luat în calcul claborarea cu un specialist Feng-Shui te vei gândi pentru anul următor și că vei decide spre binele tău.

Urmează anul Tigrului. În acest an orice decizie, dorință, gând sau acțiune are o sensibilitate anume. Avem nevoie să știm cum să „vorbim” cu această sensibilitate.

Sunt aici să te ghidez. Să îți ofer informațiile de care ai nevoie sau pur și simplu să te ajut să ai mai multe detaliilegate de orice acțiune vrei să pornești sau orice dorința vrei să se materializeze.

 

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO