Cum Faci ca Visurile să Devină Realitate

Diverse, Qi Men

Cum faci ca visurile să devină realitate

Se spune că o viață fără visuri este ca mâncarea fără sare

Îi lipsește esența, condimentul principal și este zadarnică. Nu este nimic greșit să visezi, ba dimpotrivă, este chiar recomandat. Cu cât ai visuri mai mărețe cu atât sunt si realizările mai mari.

În viață este foarte important să visăm; să avem aspirații și țeluri pentru care să luptăm până la capăt, asta ne definește ca oameni. Omul trebuie să viseze și să faca tot ce poate pentru a obține ceea ce își dorește. În momentul în care visăm, ne configurăm o serie de obiective pe care vrem să le atingem pentru a avea ca finalitate senzația aceea că am reușit în viață; că ne-am atins scopul, că am realizat ceva important. O viață fără visuri se trăiește mecanic bazându-se doar pe simplu principiu inspir – expir și nimic mai mult. Practic trăiesc inodor, incolor și fără un scop clar definit. Trăiești ca să respiri sau respiri ca să trăiești.

Pentru început,

Nu trebuie pornit cu zeci de țeluri diferite la drum, deoarece totul poate deveni prea dificil și riști să nu îți iasă totul după cum ai plănuit. Riști să te pierzi prin foarte multe țeluri și să nu reușești să atingi nimic. Pornește ușor, setează-ți visuri realizabile cu efort minimal, atinge-le și abia după începe să țintești spre alte lucruri din ce în ce mai mărețe.

Perseverența, munca, seriozitatea și determinarea, toate acestea te vor ajuta în a realiza ceea ce ți-ai plănuit. Totul trebuie luat cu pași mici, ce e prea rapid sau prea mult strică. Realizări treptate bifând pași mici dar siguri care să aducă constant realizări și succese.

Mai apoi,

Nu trebuie să te descurajezi dacă ceea ce ți-ai propus nu îți iese din prima. Știm că în viață mereu înveți din greșeli și din eșecuri și este vital ca de-a lungul vieții să greșim. Cum poți învăța cel mai bine dacă nu din greșelile tale?

Da, e posibil și e normal ca mintea ta să sară din când în când de la o dorință la alta, dar cel mai important este să știi să te concentrezi asupra dorințelor tale, doar așa le vei atinge și doar așa îți vei crește șansele de succes.

În fine,

Nu te da bătut niciodată, fii serios, determinat și muncește. Ai încredere că îți vei atinge toate dorințele. După cum spunea și Lewis Hamilton, septuplu campion mondial în Formula 1: „Visează imposibilul și manifestă-l până devine real”.

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli cum te pot ajuta în setarea obiectivelor sunt la un click distanță.

Cu drag,

Crina

 

FacebookInstagram

ro_RO