Cum să îți Construiești Casa Visurilor Tale – partea a II-a

BaZi, Diverse, Feng Shui

Cum spuneam în articolul anterior despre locuința visurilor tale, casa ta, locul în care îți petreci cel mai mult timp, are un rol foarte important și o conexiune foarte importantă cu planurile, speranțele și dorințele tale pentru viitor.

Aspecte importante

În acest articol, care este de fapt o continuare a primei părți dedicate acestui subiect, îți voi prezenta câteva aspecte foarte importante pe care trebuie să le iei în calcul atunci când dorești să îți construiești corect, din punct de vedere Feng Shui, casa visurilor. Cum spuneam în primul articol, energia, QI-ul, intră prin uși, de aceea este importantă amplasarea lor; dar un alt aspect foarte important când vorbim de QI este și ca acesta să poată fi împărțit uniform la tine în casă; astfel încât să poată merge peste tot. Ai grijă cum îți împarți casa și cum pui pereții; poate fi afectat QI-ul. Acum că am vorbit despre camerele din casă, să discutăm și despre mobilier. Este adevarat acest aspect de cele mai multe ori este trecut cu vederea; ba mai mult, nu este definitoriu. Asa ca, ai mai jos niste recomandari generale: Este recomandat ca scaunele, canapeaua și restul mobilierului să fie aranjate într-o formă de ,,U”. Tot legat de aranjarea mobilierului, ai grijă ca în fața ferestrelor să nu fie nicio piesă de mobilier, acestea pot bloca lumina naturală de afară, iar lumina naturală este foarte importantă pentru bunăstare.

Elementul BaZi

Un ultim element extrem de important când îți construiești casa visurilor tale este elementul BaZi. Trebuie să iei și acest aspect în serios; deoarece poate afecta sau nu energia casei tale și, cu siguranță, nu îți dorești lucrul acesta. În cazul în care nu îți cunoști BaZi-ul, poți apela la mine. Te pot ajuta cu drag intr-o sesiune de consultanță BaZi. Încearcă să iei în calcul tot ce ți-am spus și îmbină cu preferințele tale, astfel încât să iasă, cu adevărat, casa visurilor tale și să ai parte și de spor, prosperitate, iubire și tot ce îți dorești de la viață. În cazul în care dorești să apelezi la cineva, sunt disponibilă să te ajut să vedem ce are nevoie casa ta pentru a deveni, din punct de vedere Feng Shui, corect construită. Sunt la un click distanță! Cu drag, Crina   FacebookInstagramFeng Shui – ACASĂ
ro_RO