Cum și de ce trebuie să ne alegem datele pentru călătorii ?

Date selections, Diverse, Qi Men

Despre călătorii

Călătoriile pot fi lungi sau scurte, rare sau dese, de plăcere sau business. Pot să fi în diferite sezoane și, evident, în multe destinații.

Noi astăzi ne vom lega de aspectul ce are în vedere ziua, data când vom călătorii. Mai precis, data când plecăm de acasă.

Cel mai important este momentul în care decizi să pleci de acasă; momentul în care îți părăsești locul tău, spațiul tău și asumi calatoria altundeva; unde vei sta o zi, două, trei, o săptămână și așa mai departe.

Cum poți să îți dai seama cum și când e cel mai bine să călătorești?

Dacă nu ți-ai stabilit deja datele de concediu pentru anul ce vine, o analiză QiMen Dun Jia te poate salva; te poate ajuta   eviți posibile eșecuri sau probleme. QiMen Dun Jia se referă la protecția ta așa cum numele acestei strategii face referire la acest lucru. Mai precis, QiMen Dun Jia înseamnă că persoana în cauză, adică tu, vei fi apărat și protejat pe tot parcursul călătoriei.

Analiza va desluși exact când ar fi cea mai bună dată să pleci; astfel vei avea mult mai multe șanse să reușești în ceea ce ți-ai propus; sau pur si simplu să te bucuri de călătoria pe care urmează să o faci în modul în care îți dorești. Dacă e vorba de o călătorie de afaceri, șansele să meargă totul conform planului vor fi mai mari; dacă e vorba despre o simplă călătorie de relaxare, riscurile să ți se întâmple ceva mai puțin plăcut, ție sau celor dragi, scad considerabil.

Așadar, dacă plănuiești să pleci undeva anul acesta, ceea ce este foarte probabil, asigură-te că îți faci o astfel de analiză să nu întâmpini evenimente nedorite și să maximizezi scopul călătoriei planificate.

Nu uita că sunt aici pentru a te ajuta în demersurile pe care este nevoie să le faci pentru tine și bunăstarea ta. La un click distanță mă găsești și alături de mine găsești metodele și practicile care să te pună cu un pas în fața neprevăzutului.

Cu drag,

Crina

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO