De la New York la Sydney, de la Londra la Kuala Lumpur

Diverse, Qi Men

Da, suna bine, nu? Cine ma cunoaste stie ca imi place sa calatoresc. Imi place sa merg in locuri noi, sa cunosc cat mai multa lume, sa vizitez si sa ma plimb prin cat mai multe locuri “alt ceva” decat cotidianul nostru cu care suntem obisnuiti.

Cat de des vi se intampla sa stati cu ochii in aeroport si sa va uitati la un avion care tocmai pleaca? Sa va intrebati oare unde merg acesti pasageri? Oare pe cine lasa in urma?

Sunt acum in aeroport si am urmatorul zbor peste cateva ore bune. Am timp sa citesc o carte si sa mai fac niste shopping, imi spun in gand. Dar inainte, dupa stilul meu, sa incepem cu o cafea. Si asa sunt treaza de cu noaptea in cap. Ma asez la o masa mai central, in vastul aeroport. Din instinct deschid QiMenul. Da, cine ma cunoaste stie ca din cand in cand ma mai uit in Qimen dupa o intrebare sau alta, care poate inca nu a fost rostita cu voce tare.

Se intampla lucruri ciudate

Hmmm…ciudat imi spun, avionul meu are intarziere. Din instinct verific panoul de decolari. Nu este nimic anuntat. E prea devreme inca poate. Pentru cunoscatori este si harta Fa Yin, deci o sa mearga mai greu. Asta e, vreo 2 ore mai am timp sa ma plimb, oricum si imi sun in minte ca o sa fac niste activari daca este cazul in vreo 2 ore. Inainte de a ma ridica de la masa, ma uit in QiMen la ora la care zborul nostru e planificat. Este clar ca nu plecam la timp, mai ales atunci cand iti apare void (DE) pentru cunoscatori.
Ma intreb in sinea mea, oare sa le spun la ai mei ca mai intarziem putin? Poate nu inca…ma intreaba ei daca vor sa stie.

La ora stabilita este anuntata imbarcarea. Dar ghici ce, dupa imbarcare si pana la decolare stam aproximativ 2 ore in avion. Dupa 2 ore suntem anuntati ca este o defectiune la avion, si suntem scosi din avion, inapoi in terminal.
Este timpul sa ne apucam de treaba, nu vreau sa petrec o noapte intr-un aeroport pe un scaun.
Dupa nici 20 de minute sunetm imbarcati iar. La coada aud cum niste spanioli se intreaba, oare de ce ne-au dat jos din avion daca dupa nici o ora ne imbarca iar? Zambesc si imi spun…se numeste QiMen and I love it! Dupa ce ajungem in avion plecam, fara prea mult taraboi sau alte aventuri. Asa a inceput aventura mea din noul an, sau a incheiat anul trecut, depinde cum te gandesti 🙂 .

Pentru cunoscatori cateva cuvinte despre ce am facut folosind in QiMen.

In Qimen Open Door (sau Kai Men) este avionul.
Aeroportul este reprezentat de bird.
Drumu/culoarul de zbor al avionului este dat de 9 Heaven (Jiu Tian).

Ca si directie, de unde esti tu, cel care pune intrebarea la acel moment pana unde trebuie sa ajungi, in harta Qimen cauti acel punct cardinal. De exemplu poti vedea daca este un zbor lin.
Ce am facut ca sa plecam la timp? Mi-am rugat zeul meu, din harta mea natala, stabilita in functie de data nasterii sa aiba grija de noi si daca se poate sa plecam cat mai repede si sa ajungem in siguranta la destinatie. Ce mai poti face tu – sa rogi un alt zeu, numit 9 Heaven sa te ajute ca sa plecati si sa ajungeti in siguranta la destinatie.

Ce inseamna sa faci o activare cu un zeu din Qimen?

Nimic alt ceva, decat pe o directie data, sa stai cu spatele sau cu fata (depinde de locatie) si sa spui o rugaciune, sau sa vizualizezi, in cazul meu, cum sunt in avion, avionul decoleaza, suntem veseli, cu zambetul pe buze, si ma uit pe geam si vad cu am decolat.
Eu trebuie sa recunosc, am avut noroc, mai era o combinatie smechera de care m-am folosit (era un Three Wonders Rising Above the Palace).

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

 

ro_RO