Dime cuando cuando cuando?

Date selections

Dime cuando cuando cuando?

In multe momente ale vietii noastre am fost pusi in situatia de a alege o data importanta: fie ca era data nuntii, lansarea unei afaceri, prezentarea la un interviu sau semnarea unui contract.

Aceste date au avut un impact asupra vietii noastre uneori pozitiv alteori negativ.

Te-ai gandit vreodata ca exista posibilitatea de selecta aceste date,nu doar in functie de disponibilitatea restaurantului sau a persoanei de la resurse umane.

Metafizica Chineza a creat un sistem de selectare a datelor, prin atenta observatie a naturii si a astronomei. Sistemul creat pe parcursul unor secole, pune in evidenta anumite zile favorabile.

In aceste zile, activitatile pe care le intreprindem au sanse mult mai mari sa se desfasoare mai usor, fiind intampinate de succes.

De exemplu, daca doresti sa te muti la casa noua, sa semnezi un contract important, sa preiei o noua pozitie la munca sau sa iti lansezi o afacere, ziua de Succes este cea mai benefica.

Daca planuiesti sa incepi un curs nou pe parcusul caruia sa absorbi cat mai multe cunostine, sa renovezi casa sau sa tai panglica unui nou magazin, bar sau cafenea, ziua numita Open este cea indicata.

In ziua de Remove, poti fce curatenie intr-un anumit loc din casa sau sa incepi o noua dieta.

Exita multiple alte situatii in care ne putem ajuta de aceste zile favorabile cu scopul de a avea mai multe sanse de reusita in aceste activitati.

Un consultant in metafizica chineza, poate selecta exact aceste date si oferi cat mai multe informatii despre aceasta procedura.

Postări similare

ro_RO