După o perioadă grea mereu vin timpuri mai frumoase!

BaZi, Diverse, Feng Shui

După o perioadă grea mereu vin timpuri mai frumoase!

Situația actuală din Ucraina, războiul în desfășurare din sărmana țară independentă, se poate explica, cu ușurință, și prin intermediul astrologiei.

Prima lună din acest an 2022 din punct de vedere al calendarului chinezesc este februarie. Luna de Tigru. Clash-ul de lună și de an dintre Apă și Foc este activat parcă și ne dă sentimentul de lună pe care o numim „ceață mentală”. Această ceață ne pune în situația în care parcă nu stim exact ce vrem, sau cum să ne poziționăm. Un fel de profundă debusolare în aceste timpuri.

Dacă e să ne gândim mai profund, tot acest clash din luna februarie este ceva ce să ne pregătească pentru ce va urma?

Răspunsul este cu siguranță DA! și dacă ar fi să luăm hărțile Bazi dintre Rusia și Ucraina am observa cu totul și cu totul altceva. Este un subiect mult mai amplu pe care îl lăsăm pentru data viitoare; însă acum, sincer nu este zi în care să nu îmi sune telefonul și să fiu întrebată de către cineva, ceva în legătură cu această situație.

Ca o parere personală despre acest subiect este să așteptați.

Așteptați luna Martie (luna Yin Wather Rabbit) care începe oficial în calendaraul chinezesc în data de 5 Martie. E ca și cum ar trebui să existe o concluzie cu această situație. Această lună se poate să fie și sfârșitul acestui război nefericit.

Să revenim la luna februarie, și la aceste clash-uri. Nu uitați, pentru cunscători, că vorbim și de harta Fu Yin (vezi mai multe în articol aici). Pe lângă faptul că vorbim foarte mult de presiunile psihologice, (focul slab în harta Ro, Apa puternică în harta Ro), putem vorbi și de o mulțime de atacuri cibernetice, dar și fizice ce se pot întâmpla în această perioadă în lume și în special în Europa.

Este ca și cum ce a început în forță și cu armata în Ucraina, se mută în online, sub diferie forme de atacuri cibernetice sau acțiuni de Phishing. Să spunem că unele chiar sunt adevărate însă unele sunt cumva „fake-uri”. Cu toate astea o perioadă de timp cu cele mai intense probleme în online urmează să fie în lunile de vara, Iunie-Iulie.

Studenții mei știu aceste detalii deoarece am vorbit mai intens și de mai mult timp pe acest subiect. În ultimii 2 ani de zile tema de discuție s-a intensificat și a fost tot mai des prezentă.
Din anul 2017 a început o tranziție spre San He Fung Shui Perioada lui 9, tranziție ce se va finaliza în anul 2024.

Vorbim cumva din punct de vedere al Feng Shui si al Perioadelor de Feng Shui.

Steaua 9 este asociată trigramei LI și elementului foc. Aceasta este în corelație cu relațiile, carierele, afacerile și respectiv cu sănătatea. Va fi o perioadă de schimbări, în deosebi în perioada 2024-2043. Focul va fi elementul principal în această perioadă, focul care este cunoscut ca si maestrul schimbarii. Dar până atunci, până în 2024 o sa fie o serie întreagă de „acidente” de foc – incendii, caldură mare, vulcani care nu au mai erupt de ani de zile și acum brusc se trezesc la viață, atacuri cibernetice, etc.

Vor fi, de asemenea, câteva cuvinte cheie în perioada aceasta.

Printre aceste cuvinte este necesar să enumerăm cuvântul ,,femei”. Femeile vor fi în prim-plan în perioada ce va urma. E ca și cum până acum au stat în urma atâta timp, și acum „recâștigă” puterea.

Pe plan de sănătate, organele cele mai susceptibile la boală vor fi inima, ochii, intestinul subțire, respectiv sistemul circulator.

Pentru și mai multe detalii despre situația actuala și despre urmează, nu uita că sunt la un click distanță!

Cu drag și pace,
Crina

 

FacebookInstagramHarta Fu YinFENG SHUI – Puterea stă în acțiunile tale

ro_RO