Este sau nu momentul oportun să te muți în alt loc?

Date selections, Diverse, Qi Men

Este sau nu momentul oportun să te muți în alt loc?

Probabil de multe ori te-ai gândit dacă este momentul să te muți altundeva sau nu, chiar să pleci eventual din țară. Dar te-ai gândit cât, cum și în ce mod te poate afecta o mutare pe alte planuri?   Putem vorbi aici de mutarea in alt oras, alta tara, de ce nu in alt continent. Dar poate fi si o alta casa.

Dacă simți că îți dorești să te muți, dar totuși ești curios dacă este sau nu momentul ideal pentru această mutare importantă din viața ta, te invit la o discuție despre legătura dintre QiMen și locația în care vrei să te muți.

Ce este QiMen?

QiMen este instrumentul care te poate apăra astfel încât să nu treci prin evenimente nefericite, te poate ajuta în privința alegerii locului în care te vei muta încât să ai prosperitate pe cât mai multe planuri posibile precum: afaceri, să îți găsești un job mai bun, iubire, atașament, recunoștință, bunăstare, financiar.

Fiecare persoană are o analiză diferită QiMen, chiar dacă cele două persoane sunt născute în același an, lună, zi. Așa cum personalitățile tuturor sunt diferite la fel ne este și soarta scrisă în cardurile QiMen. Diferită. În momentul în care ne alegem cel mai bun loc pentru a ne stabili rezidența, scenariul vieții noastre va fi din ce în ce mai prosper, respectiv șansele să avem viața mult dorită vor fi mult mai mari.

Dacă îți dorești să te muți și ai în minte întrebarea ,,Oare e momentul oportun să mă mut?”, te aștept să analizăm aceste aspecte împreună, chiar aici ⟶ consultanță QiMen Dun Jia.

La doar un click distanță poți avea parte de analiza QiMen Dun Jia de care îți vorbeam mai sus și evident de ghidare și consiliere în citirea hărți care să te ajute în a lua cea mai bună decizie pentru tine.

Cu drag,

Crina

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO