Eu Ma Duc la Party. Tu?

BaZi, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Sambata seara

E sambata seara si sunt la un party in Cluj. Da, poate nu iti vine sa crezi, dar ma duc la party si eu 🙂 . Am lucrat toata saptamana la proiecte de Feng Shui si sunt tare mandra de mine. Am resuit sa gasesc o formula “magica” care are potential sa aduca venituri pentru un nou business lansat de curand. Este vorba de un proiect drag mie, o hala de productie in afara Clujului. Privesc totul cu detasare si desi sunt in Cluj, oras mic ar spune unii. Cu toate astea nu cunosc foarte multa lume in jurul meu.

Intrebari legate de Feng Shui

Cum stau eu zambitoare cu un pahar de cico in mana, un cuplu ma intreaba daca casele noi din Floresti, construite in spate la Metro, au sau nu un Feng Shui bun. Incerc sa le explic in cateva cuvinte despre ce inseama un bun Feng Shui, si incerc sa ii fac sa inteleaga ca nu stiu exact casa la care ei fac referire.

Ne aude cum vorbim o doamna trecuta de 35 de ani estimez eu dintr-o privire, care are o intrebare despre renovatul casei. Tocmai si-a renovat locuinta si in dormitor a schimbat culoarea draperiilor. Ma intreaba daca are sau nu impact din punct de vedere Feng Shui. Incerc sa ii raspund cum pot eu mai bine si ii spun ca din punct de vedere al Feng Shui-ului traditional, culoarea nu este prea importanta.

Plec sa imi caut trupa cu care am venit. Este o seara calda de toamna si desi suntem la sfarsit de octombrie, e frumos afara. Ma gandesc in sinea mea ca mi-a lipsit sa mai ies in lume. Surpriza….ma vad cu o fosta colega care din vorba in vorba imi spune ca nu mai poate si vrea sa isi schimbe actulalul loc de munca. Vai, ce bine o inteleg. Stiu si eu ce inseamna sa nu mai poti si sa vrei sa faci alt ceva, dupa ani de zile petrecute la multinationale. Stabilim sa ne vedem la o intalnire de 1-1 ca sa facem o strategie si sa ia cea mai buna si profitabila decizie.

Apuc sa mai dansez si sa mai rad putin. Chiar imi place trupa asta care face un cover al unor piese faine. Parca si Enrigue e mai cu forta. Fac cunostinta cu o persoana care tocmai a deschis un magazin nou in centrul Clujului. Il intreb cum ii merge si daca a avut experienta anterioara in domeniu. In mai putin de 10 minute de discutii sunt intrebata daca stiu sau am solutii cum sa isi creasca business-ul mai repede.

Realizariile unei petreceri

Nici nu imi dau seama cum a trecut seara. Tot ce imi aduc aminte e ca am inceput cu un “buna seara/servus/salut/ola” si am terminat cu niste sfaturi de business. Am facut si cateva recomnadari de Feng Shui. Am incurajat o prietena ca e ok sa isi schimbe locul de munca. Unei tinere i-am recomnadat ca poate macar sa incerce sa faca ce ii place, si sa isi deschida propriul business. Da, cum spune un vechi proverb drag mie – “Fa cee ace iti place si nu va trebui sa lucrezi o ora din viata ta.”

Hai sa ne distram si relaxam impreuna de fiecare data cand avem ocazia. Cu siguranta munca o sa fie mult mai placuta atunci cand avem de lucru si facem o strategie impreuna. Sunt Crina Iliescu si iti ofer cu cel mai mare drag parte din cunostintele si din experianta mea. Ceea ce fac nu este un hobby. Este viata mea. Tu trebuie doar sa alegi momentul si locul potrivit.

 

Sa fie o saptamana cu success, plina de realizari si de momente frumoase atat persoanale cat si profesionale!

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO