Există Legătură între Energia Qi și Intrarea Casei Tale?

Diverse, Feng Shui, Qi Men

Intrarea principală a casei tale

Intrarea principală a casei tale este considerată și poarta care te duce către victorii și abundență în viață. Mulți oameni o consideră doar o simplă intrare, însă nu e doar atât. Este mult mai importantă decât pare și are un rol foarte esential pentru locul pe care îl numim ,,acasă”.

Sunt case care au mai multe intrări. Intrarea din spate, intrarea din garaj, și exemplele pot continua. Nu afectează cu nimic Qi-ul, însă ca să nu devină confuză această energie, există o anumită ușă, pe care o folosim cel mai des – ,,ușa principală”. De reținut este că, în cazul în care ai mai multe intrări, fiecare are energia ei, Qi-ul ei propriu. Acest lucru depinde de împrejurimi, înspre ce parte e îndreptată, decorul din jurul ei și așa mai departe. Despre acest aspect vom vorbi imediat.

De ce este important să știm aceste lucruri și să avem grijă de aceste aspecte?

Poate influența viața oamenilor celor ce locuiesc în respectiva casă? Cu siguranță și certitudine răspunsul la aceste întrebări este DA.

Vrei să atragi o energie Qi cât mai bună, așa că în următoarele rânduri te voi ajuta să îți formezi Feng Shui-ul ideal. Dacă nu te descurci, mă poți contacta și vom rezolva împreună. Știi sunt doar la un click distanță!

Asadar, hai să le luăm pe rând.

În primul rând și ca un lucru esențial vezi dacă există în jur un mic râu sau o potecă și neapărat să observi în ce direcție sunt acestea. Poate influența foarte ușor Qi-ul. Este drumul pe care acesta îl ia. Mai apoi, împrejurimile. Deși, probabil, ți se pare nesemnificativ, împrejurimile pot afecta foarte mult Qi-ul, care este precum un burete, absoarbe și alte diferite energii. În cazul în care ai diferiți pomi fructiferi, copaci care blochează intrarea, încearcă să eliberezi zona. Intrarea casei trebuie să fie luminoasă și primitoare, astfel încât Qi-ul să fie bineprimit. De asemenea, asigură-te că ușa se vede din stradă.

Continuăm cu aspectul atât al intrării cât și cel al ușii în sine. Asigură-te că ușa este curată, iar intrarea este primitoare, veselă. Încearcă să schimbi din când în când covorașul de la intrare, de asemenea.

Un ultim aspect important este că atunci cand deschizi ușa să fie un spațiu deschis, viu, cât mai primitor pentru energii, astfel încât acestea să zburde liber prin casa ta.

Pentru a completa discuția noastră, te voi ajuta și să aduci abundență în viața ta, folosind intarea principală. Un prim truc ar fi să deschizi ușa, iar în acel moment să îți imaginezi că intră energie pozitivă și las-o deschisă câteva minute. Ca si ultim truc iti sugerez să decorezi intrarea cât mai prietenos, cu mare atenție astfel încât să nu fie prea exagerat.

Un alt truc este ca intrarea să fie liberă, ușor accesibilă, fără lucruri depozitate sau chiar aruncate aiurea.

În orice caz, dacă nu te descurci, eu îți stau la dispoziție să te ajut cu aceste aspecte. Sunt aici, la un click distanță!

Cu drag,

Crina

FacebookInstagramFENG SHUIFeng Shui – elementul de care ai nevoie pentru a avea o locuință fericită – ACASĂ |

Postări similare

ro_RO