Feng Shui sau Banii? Ceva Legătură?

Diverse, Feng Shui

Are legătură Feng Shui-ul cu banii?

Putem face în așa fel încât  aducem abundentă în viața noastră folosindu-ne de Feng Shui?

Ei bine, astăzi discutăm despre cum putem aduce banii în viață noastră și ce putem face pentru a crește abundența financiară.

Sunt multe modalități prin care putem crea abundenta; însă la fel de multe sunt și modalitățile prin care putem bloca posibilitatea de a avea mai mulți bani. De multe ori, facem anumite lucruri fără să ne dăm seama și ajungem să împiedicăm banii să ajungă în viața noastră.

Un element foarte important este Feng Shui-ul când vorbim de bani.
Lemnul

Am auzit diverse lucruri, dintre care și faptul că lemnul atrage bani. Nu știu ce să spun despre asta, dar haide să vă zic ce știu eu:

Spațiile în care ții mai multe lucruri, sau cum spun americanii „cluttered”, pe lângă că sunt inestetice, împiedică banii să ajungă la tine și îți dau, de cele mai multe ori, o energie negativă. Încearcă să decongestionezi spațiul cât de mult poți. Păstrează ordine și, pe cât posibil, păstrează-ți respectiva locație cât mai spațioasă.

Fântână cu apă

Multă lume vorbește de fântână cu apă. Are multe beneficii. Dar depinde foarte mult unde și mai ales când este poziționată. La noi în țară se practică mai mult ideea unui acvariu, în puține locuri am văzut o fântână. Ca și activator este foarte puternic, dar așa cum este de puternic, poate să fie și de nociv. Mai ales dacă nu știi unde exact să îl plasezi. Ce vă pot spune eu, este că probabil, așa cum ați văzut în agenda pentru 2022 (2022 – Agenda Feng Shui) zona banilor sau a chash-ului în 2022 este în NV. Ok, unii dintre voi îmi spuneți că nu e așa de ok zona, dar ce spuneți despre Sud, acolo unde este steaua 9 în anul 2022?

În orice caz, nu uita că esențial este, dacă vrei bani mai mulți în viața ta, să le faci loc, mult loc, loc spațios, decongestionat, curat, aerisit, cel în care îți petreci majoritatea timpului.

În caz că nu te descurci, nu este nicio problemă.

Contactează-mă și vom găsi o soluție!

Sunt aici, la un click distanță!

Cu drag,

Crina

FacebookInstagram2022 – Agenda Feng Shui

ro_RO