Harta Fu Yin

BaZi, Diverse, Feng Shui

Cu totii am auzit de Fu Yin sau Fan Yin. Mă refer la toți cei care stim teorie de BaZi sau de Metafizica Chineza.

Dar totusi ce inseamna Fu Yin?

Spre exemplu, daca ne uitam la poza de mai jos, o data oarecare. Voi, cei care ma cunoasteti, stiti ca fac selectare de date pentru diferite ocazii, de la cele de business până la cele de lansare oferte. Ca o paranteza, puteti vedea aici un calendar pentru 2022, cu zile bune si zile mai putin bune. Revenind, asa cum spuneam, daca ne uitam la ziua de 18 februarie 2022 voi cum credeti ca o sa fie? Adica totul este la fel. La ora, la zi, la luna, si la an. Wow…e de bine sau de rau? Acesta este un clasic exemplu de Fu Yin. Cand practic sunt dublati cel putin 2 piloni.

La un exemplu mai extins, la fel se poate intampla si cu harta natala a oricarei persoane. Sa aiba cel putin 2 piloni/ 2 colane la fel. Din 4 coloane – an, luna, zi, ora – cel putin 2 sa fie la fel. Nu conteaza care.

Intrebarea fireasca ar fi daca e de bine sau de rau?

Si raspunsul este depinde. DA, stiu nu o sa va convinga, dar ce vreau sa spun este:

  1. Daca un pilon e negativ, atunci cu siguranta efectele lui sunt dublate
  2. Daca un pilon de Fu Yin este pozitiv, atunci nu inseamna ca este “dublu ca si noroc”. Inseamna ca este putin mai bine, ca lucrurile se misca mai repede, dar tot este o situatie volatila.

Acum sa revenim la ziua de 18 februarie 2022 – graficul de mai jos.

Toti cei 4 piloni, stalpi, sunt la fel in Ren Yin (Tigrul de apa). Atributele pozitive ale stalpilor sunt: atrag oameni, sunt intuitivi, sunt loiali si sociabili atunci cand vor. Atributele negative sunt – se plictisesc  foarte repede si din aceasta cauza devin plictisitori si “burn the bridges” adica au relatii proaste, in special la locul de munca. Si da, sunt foarte duri si critici cu ei insasi. Ziua de 18 februarie 2022 o sa fie cumva mixta. Adica in special o sa fie foarte drenanta din punct de vedere emotional pentru anumite persoane. Dar pentu cine doreste o reconectare pe partea spirituala sau o transformare, o sa fie o zi excelenta. Persoanele cele mai afectate in aceasta zi vor fi cele nascute in an de sarpe, dragon, maimuta, si sobolan.

Voi ce parere aveti? Alte pareri sau opinii?

Daca vrei să afli mai multe detalii despre Fu Yin si Fan Yin nu uita ca sunt la un click distanta.

Până atunci, gânduri bune!

Agenda 2022 |Facebook | Instagram |2022 – Calendar  | BaZi 

ro_RO