Importanța Alegerii unui Consultant Feng Shui Potrivit

Diverse, Feng Shui

Nu oricine poate să fie consultant Feng-Shui. Trebuie să ai har, trebuie să ai anumite calități aparte care să te recomande pentru așa ceva. Mai trebuie să ai și ceva experiență, dar asta e alt ceva.

Dacă vreodată ai apelat la vreun consultant Feng-Shui și ai simțit că nu a fost ceea ce trebuia sau ești în căutarea unui consultant bun în Feng-Shui, să știi că acest articol este special creat pentru a te ajuta să alegi înțelept, documentat încât să faci alegerea potrivită ție.

Feng-Shui este o artă despre care mulți spun multe, însă, cu adevărat, se spun destul de puține. Unele persoane o explică precum chineza (deși, ca să știi, feng-shui-ul provine din chineză), ceea ce poate deveni greu pentru persoana care solicită serviciul.

Cel mai important, în momentul în care apelezi la astfel de servicii, este să cunoști ceea ce implică analiza Feng-Shui, dar și să fie o anumită conexiune între tine și consultant.

Încearcă să alegi consultantul potrivit, deoarece altfel riști să nu iasă exact cum îți dorești.

Cum îți poți da seama dacă vă potriviți?

În primul rând, nu te sfii să contactezi respectiva persoană. Pe mine mă poți contacta oricând. Sunt disponibilă și răspund cu drag la orice întrebare, nelămurire. Mă poți găsi pe pagina mea de contact. E absolut normal să nu înțelegi tot ceea ce implică acest domeniu. Mai ales atunci când apelezi la cineva, acel cineva este acolo să te ajute.

În al doilea rând, acceptă ideea că nu întotdeauna este necesar ca două persoane să fie pe aceași lungime de undă. Fiecare persoană este diferită. De aceea, este important să testezi. Contactează oamenii, exact cum am spus mai sus. Vei vedea “potriveala”. Vei simți. Se va face acel click. Când acest lucru se întâmplă este important să vorbiți același limbaj, să aveți același plan și neapărat consultantul să înțeleagă nevoile tale. Deoarece nevoile oamenilor sunt diferite. Dar momentan nu este nici locul, nici momentul să vorbim despre aceste diferențe.

Nu uita că nu oricine este făcut să fie consultant feng-shui și este important să testezi, experimentezi și înainte de toate, îndeosebi dacă nu vrei să pierzi timp, să te documentezi, să îți aloci timp și spațiu pentru a face research.

Pe de altă parte, ține minte, un consultant poate să fie acolo pentru tine, îți poate explica pas cu pas ce să faci, ce ar fi bine sa faci, ce se poate întâmpla dacă nu faci, dar nu poate lua deciziile în locul tău.

Dacă deja ai făcut documentarea sau dacă acum începi cu ea vreau să știi că sunt aici. Sunt aici pentru tine, pentru orice nelămurire sau întrebare ai. Sunt aici și sunt gata să te ajut.

 

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO