Luna August 2019 – Zile de Month Breaker

Date selections, Diverse

Cu totii avem zile bune si zile mai putin bune. In acest articol, voi vorbi despre zilele mai putin favorabile din luna august 2019.

Asa cum stiti, fiecare zi, luna, an este reprezentata in metafizica chineza, de o combinatie de tulpini si ramuri (sau Gan Zhi). Putem afla cu usurinta tulpina si ramura pentru fiecare zi/luna/an daca ne uitam in Calendarul de 10.000 de ani sau Tong Shu de la Joey Yap.

Zilele care sunt in „impotriva” energiei unei luni sunt denumite „Month breaker”. Zilele month breaker sunt cu impact mai mare comparativ cu zilele Year Breaker (cele care „rup” energia anului). Aceste zile de Month Breaker sunt considerate cu impactul mai mare si schimbarile sunt resimtite cu impact mai mare. Aceste zile, denumite Month Breaker Days sunt aproape inutile pentru actiuni importante si de obicei exista formatiuni ciudate care ar putea aduce neplaceri, incetinitri, esecuri, intarzieri. Recomandat ca in aceste zile sa nu se faca nimic important – de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc. In mod normal, exista aproximativ 2 pana la 3 zile intr-o luna.

Luna august 2019 este Ren Shen -壬申- (Water Monkey). Prin urmare zilele de Tigru sunt considerate Month Breaker, si acestea in 2019 august sunt:

  • 9 August si
  • August 21.

Ca o paranteza. Energia lunii august intra in Harms (Afectari) cu energia anului 2019. Ce inseamna Harms din punct de vedere al Metafizicii Chineze? Putem sa le definim ca un fel de “conflict” sau clash, dar cu un impact emotional mai puternic. In August 2019 emotiile, gandurile si imaginatia noastra s-ar putea sa se joace cu mintile noastre mai mult decat ne-ar placea. Dar despre toate astea, intr-un articol viitor.

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO