Luna Mai – Previziuni, o Analiza si Zilele Favorabile ale Lunii

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

“In the marvellous month of May when all the buds were bursting, then in my heart did love arise. In the marvellous month of May when all the birds were singing, then did I reveal to her my yearning and longing.”   – Heinrich Heine

Oficial, din punct de vedere al calendarului chinezesc suntem in luna Mai, luna lui 辛巳 sau Xin Si (Sarpele de Metal). Este prima luna de vara, in calendarul chinezesc, care aduce mult doritul soare. Cu alte cuvinte, este prima luna din 2020 care parca aduce un boost de energie si speranta. Parca aduce si un mod mai optimist de a vedea lucrurile. Nu trebuie sa ne lasam inselati, acest tip de “foc” din luna Mai este mult prea mic, ca sa poata sa compenseze acel exces de apa din an.

La ce sa ne asteptam?

Dar totusi, la ce sa ne asteptam in luna mai? Mai jos am sa fac o analiza si cateva idei, recomandari, previziuni din punct de vedere al metafizicii chineze pentru luna mai.

BaZi

Pentru cunoscatori, din punct de vedere al BaZi (harta natala, unde in functie de data de nastere, fiecare element este transpus sub forma unor elemente, din scoala celor 5 elemente – lemn, foc, pamant, metal, apa, si unde fiecare dintre aceste elemente reprezinta ceva pentru fiecare persoana in parte), sarpele (Si 巳) din luna se combina cu maimuta (Shen 申) iar sarpele intra in clash cu porcul (Hai 亥).

Asa cum spuneam mai sus, sarpele din luna are o combinatie in 2020 cunoscuta ca si Death Charm. In aceasta combinatie porcul are o combinatie cunoscuta ca si sickness star. Dar in acelasi timp, maimuta (Shen 申) are mai multe stele nefavorabile in acest an. Trebuie cumva sa fim atenti la aceste combinatii. In special persoanele care au in harta lor porc si/sau maimuta. Cumva ei sunt mai expusi la ce inseamna virusi, imunitatea lor nu ii ajuta in aceasta perioada. Ca o recomanadre, in special in luna mai, aceste persoane sa nu mearga, pe cat posibil, in locurile aglomerate sau problematice.

Persoanele cu Porc in harta natala

Persoanele care au in harta natala (BaZi) porc (Hai 亥)sunt acele persoane nascute in anii 1995, 1983, 1971, 1959 sau nascute in luna noiembrie, sau nascute seara intre orele 21 si 23.

Persoanele cu Maimuta in harta natala

Persoanele care au in harta natala (BaZi) maimuta (Shen 申) sunt acele persoane nascute in anii 1992, 1980, 1968, 1956. Maimuta se regaseste si la persoanele nascute in luna august sau nascute intre orele 15-17.

Combinatia din 2020 cunoscuta sub denumirea de Death Charm, combinatie nefavorabila care este in anul 2020 in sarpe (Si 巳) poate fi descrisa ca si contaminare.

Stiu, poate unii dintre voi incep sa se gandeasca, ce dezastru. Ce vreau sa va spun si acum este chiar importat sa fiti atenti. Nu este o luna care sa fie numai buna sau numai rea, depinde ce vrei sa faci si care sunt asteptarile tale.

Luna Mai 2020 este o luna in care incepem sa vedem luminita de la capatul tunelului. Este o luna in care parca avem puterea sa luam de la inceput, sau sa cream lucruri noi. Este ca si cum acum suntem iar in T0, acel moment zero, de inceput. Este bine, este rau? Probabil, depinde cine intreaba. Daca va ganditi ca lucrurile vor fi la fel cum au fost acum 2 luni, ei bine, eu cred ca va inselati. Practic lucrurile se intampla. Si inca cat de repede si cu ce viteza se intampla, intr-o asa perioada scurta de timp, aici poate unii dintre noi o sa aiba impresia ca luna mai va fi o luna ciudata.

Sa vorbim putin despre Feng Shui

Steaua 5, steaua dezastrelor se muta in luna mai in centrul locatiei si steaua 2, steaua bolilor se muta in Sud Vest.

Cu alte cuvinte, zonele cele mai favorabile ale casei sau a locatiei sunt: Nord Est, Nord Vest, Sud Est si Vest. Daca planificati sa faceti renovari sau orice modificare in locatia dvs, ca o recomandare poate este mai bine sa cereti parerea unui consultant de metafizica chineza care poate selecta o data buna pentru renovari, sau puteti consulta site-ul crinailiescu.ro, sectiunea calendar pentru a selecta o zi buna.

Luna Mai 2020 din punct de vedere QiMen dun Jia.

Foarte multa lume si in special marea majoritate a intrebarilor pe care le primesc acum sunt in legatura cu banii. Cum se anunta si ce sanse sunt sa vina banii spre mine in luna mai?

In primul rand, pentru cine are palatul vietii in Sud Vest, sau pentru cei care vor sa foloseasca acest palat, poate fi folosit pentru tot ce inseamna vanzarile care in urmatoare perioada de timp vor fi foarte importante.

Nord Vestul poate fi folosit pentru tot ce inseamna cunoasterea si banii. Totodata, poate fi folosit pentru tot ce inseamna publicitatea, faptul de a fi scos in fata, de exemplu – campaniile de marketing.

Un palat cu potential de bani este palatul de Sud. In acelasi timp, acest palat poate produce putere si impresia ca nu trebuie sa te odihnesti, ca poti muta muntii.

Ca o recomandare, persoanele care au palatul vietii in Sud Est, trebuie sa fie atente in aceasta luna. In special pentru ceea ce inca este ascuns, si nu stiu dar urmeaza sa fie descoperit. Depinde foarte mult aici de ce alte combinatii mai aveti aici in harta natal. Ca sa ma pot pronunta ce urmeaza sa iasa la suprafata si daca are legatura cu banii sau cu sanatatea.

Zile bune, zile rele…

Zile bune sa se adune, zile rele…  Sa va spun putin despre zilele din luna mai in care ar trebui a fiti putin atenti sau zile de succes, cu combinatii favorabile.

Zilele la care ar trebui sa fim atenti sunt acele zile cunoscute ca si broken days. Se recomanda evitarea activitatilor importante (de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc) in urmatoarele zile:

  • 8 mai
  • 20 mai
  • 1 iunie
    • Pentru cunoscatori direct clash pe zi sau luna

Zile favorabile in luna mai sunt:

  • 10 mai
  • 22 mai

Eu va doresc sa aveti o luna din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere, sa ne auzim cu bine si cu vesti bune cat de curand.

Calendarul pe fiecare zi in parte si cu mai multe detalii si combinatii este actualizat pentru dumneavoastra in mod constant pe site, la sectiunea calendar.

Pentru orice detalii ma puteti contacta la contact@crinailiescu.ro sau la telefon.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO