Luna Mai 2019 – Zile Month Breaker

Date selections, Diverse

Se apropie cu pasi repezi luna mai a anului 2019, una dintre cele mai importante luni din acest an.

Asa cum stiti, fiecare zi, luna, an este reprezentata in metafizica chineza, de o combinatie de tulpini si ramuri (sau Gan Zhi). Putem afla cu usurinta tulpina si ramura pentru fiecare zi/luna/an daca ne uitam in Calendarul de 10.000 de ani sau Tong Shu de la Joey Yap.

Zilele care sunt in „impotriva” energiei unei luni sunt denumite „Month breaker”. Zilele month breaker sunt cu impact mai mare comparativ cu zilele Year Breaker (cele care „rup” energia anului). Aceste zile de Month Breaker sunt considerate cu impactul mai mare si schimbarile sunt resimtite cu impact mai mare. Aceste zile, denumite Month Breaker Days sunt aproape inutile pentru actiuni importante si de obicei exista formatiuni ciudate care ar putea aduce neplaceri, incetinitri, esecuri sau intarzieri. Recomandat ca in aceste zile sa nu se faca nimic important – de exemplu – casatorii, semnat acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc. In mod normal, exista aproximativ 2 pana la 3 astfel de zile intr-o luna.

Luna mai 2019 este Ji Si (Earth Snake). Prin urmare zilele de Pig (Porc sau Mistret) sunt considerate Month Breaker, si acestea in luna mai 2019 sunt:

  • Mai 14 si
  • Mai 26

Luna mai, din punct de vedere al calendarului chinezesc, incepe in data de 6 mai. Din aceasta cauza, ziua de 1 mai, este si ea consideeara o zi Month Breaker (datorita clash-ului Dragon – Catel).

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO