Luna Septembrie 2019 – Zile de Month Breaker

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Cu totii avem zile bune si zile mai putin bune. In acest articol, voi vorbi despre zilele mai putin favorabile din luna Septembrie 2019.

Asa cum stiti, fiecare zi, luna, an este reprezentata in metafizica chineza, de o combinatie de tulpini si ramuri (sau Gan Zhi).

Putem afla cu usurinta tulpina si ramura pentru fiecare zi/luna/an daca ne uitam in Calendarul de 10.000 de ani sau Tong Shu de la Joey Yap.

 

Zilele care sunt „impotriva” energiei unei luni sunt denumite „Month Breaker”. Zilele month breaker sunt cu impact mai mare, sau schimbarile sunt resimtite mai puternic, comparativ cu zilele Year Breaker (cele care „rup” energia anului).

Sunt zile aproape inutile pentru actiuni importante. De obicei exista formatiuni ciudate care ar putea aduce neplaceri, incetinitri, esecuri, intarzieri. Recomandat ca in aceste zile sa nu se faca nimic important – de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare produse, inceput de activitati noi si de lunga durata, etc.

In mod normal, exista aproximativ 2 pana la 3 zile intr-o luna.

 

Luna septembrie 2019 este Gui You -癸酉 (Water Rooster). Prin urmare zilele de Iepure sunt considerate Month Breaker, si acestea in 2019 septembrie sunt:

 

  • 2 Septembrie
  • 15 Septembrie
  • 27 Septembrie

 

* Luna Septembrie, dupa calendarul chinezesc incepe in data de 8 septembrie si dureaza pana in 7 octombrie.

**Ziua de 2 septembrie, este si ea consideeara o zi Month Breaker (datorita clash-ului Maimuta-Tigru).

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

Postări similare

ro_RO