Mian Xiang – sau cum se vede dragostea pe chipul tau

Diverse

“Nature gives us the face we have at 20, life shapes the face we have at 30, but at the age of 50 we have the face we deserve” Coco Chanel

Sa vorbim putin despre cititul chipului. Da, stiu ca in ziua de azi e din ce in ce mai greu sa ne vedem fata, chiar pe sub masca. Ma gandeam ca poate ne-ar placea sa stim cum iubeste o persoana. Sa ne putem da seama inainte sa inaintam prea mult in relatie. Este ceva serios, sau poate deveni ceva serios?

Povestea fiecareia dintre noi este scrisa pe fata noastra. Cunoscuta in partea de metafizica chineza ca si Mian Xiang aceasta arta devine din ce in ce mai populara in ultima perioada. Pana si Netflix are un serial despre cititul chipului si cum sa cauti un parteren bun, in functie de chipul lui/ei. 🙂

Cateva idei, si chiar daca vi se par ciudate, ce ar fi sa vedeti daca chiar se aplica data urmatoare cand mergeti la o intalnire. Spun si eu.

Palatul sotului sau a sotiei – este zona din colt al ochiului si partea laterala a nasului. Cu cat aceasta zona este mai “carnoasa” sau proeminenta, va arata o persoana optimista cu o perspectiva romantica asupra relatiilor de iubire.

Sa incepem cu chipul femeilor 🙂

  1. Palatul vietii

Este acel spatiu dintre nas si sprancene. Vezi mai multe detalii aici. Un spatiu lat, este considerat orice este mai mult de 2 degete. De obicei ne arata cat de generoasa este acea persoana. In acest caz de iubire, este bine si in special pentru barbati, nu?  🙂 Am mai vorbit despre Palatul Vietii aici.

  1. Podul nasului – partea inferioara.

Cumva cum este nasul asiaticelor. Ne place sa vedem un pod al nasului mai “turtit” si mai jos, pentru ca ne arata ca o persoana este “easy going” si mai putin defensiva.

  1. Buza de jos

Ne arata in special dorinta sexuala. Cu cat mai carnoasa cu atat mai bine.

  1. Ochi mari si rotunzi

In general, femeile cu ochi mari si rotunzi sunt mai naïve, si mult mai emotive. Dar pe de alta parte, o femeie cu ochi “incetosati”, adica nu asa de clar albul si negrul ochilor, arata o femeie care se poate indragosti foarte usor si repede.

  1. Buza superioara

O proeminenta usoara a buzei superioare, arata o femeie care daca te place sigur o sa vina dupa tine. Ia usor initiativa si te poate chiar urma.

  1. Zambetul

Acel smiley gum la femei pot arata o femeie mult mai deschisa in gandire, mai putin conservatoare.

Nu vreau ca acest articol despre Mian Xiang sa sune discrminitariu. Vreau doar sa il considerati ca si un punct de vedere. Sa nu uitati ca trasaturile de pe fata unei personae se schimba in functie de mai multi factori – stress, agitatie, semne care poate organismul nostrum ni le transmite.

ro_RO