Nobilii in Viata Noastra – “He’s a nobleman!”

BaZi, Diverse, Feng Shui, Qi Men

“Haide! Te astept! Ce mai stai! Tu chiar nu vrei sa te grabesti…”

Cam asta e ce am auzit eu la niste ore de buna dimineata, la inceput de saptamana intr-o toamna tarzie. Doamne, ma gandeam eu, ce e in capul meu? Unde mergem? Chiar parca nu am nici o tragere de inima. “Plec acum si nu mai stau dupa tine daca nu te grabesti. “

In mintea mea era un zumzet continuu… Despre ce vorbeste omul asta? De ce am spus ca merg la acest curs? De ce am spus ca ma duc la un curs la Z? Oare despre ce o sa vorbeasca omul asta? Un alt curs…Nu am nici o tragere de inima, bine ca nu sunt eu prezentatorul, sunt un simplu participant intr-o sala de curs. Ce bine, imi spun in mintea mea, pot trage chiulul, ca nu am chef.

Momentul AHA

Nu mai stiu pas cu pas cum a decurs ziua, stiu numai ca la sfarsitul intalnirii eu am avut un moment de AHA 🙂 Ba mai mult, a fost foarte logic tot ce am auzit. M-am inscris la curs din prima ora. Ba mai mult, mi-am platit toate cursurile pentru un an de zile inainte. Si am cerut mai mult, am cerut sedinte private de 1-1- cu acel profesor.

Incerca sa ma convinga, sa imi spuna ca poate nu e cazul, sa incercam o luna, sa vedem daca suntem un match, dar eu nu. Am cerut si am platit din prima ora de cand ne-am intalnit: sedinta de teorie, cursuri si practica de 1-1. Toate platite pentru un an inainte. Poate unii dintre voi vor spune ca asa sunt eu spontana. Poate sunt, dar sigur nu imi asigur un loc si nu dau si bani in full pentru un an de zile inainte.

Asa a fost primul meu contact cu scoala celor 5 elemente, intr-o zi de toamna ploioasa, pe un alt continent. A trebuit sa treaca ceva timp, sa mai aprofundez, sa ma poarte viata pe alte meleaguri si eu sa inteleg ca Z era nobil pentru mine. Da, l-am vazut un singur an, am lucrat un singur an, si in ziua de astazi viata ne-a dus pe fiecare pe alte drumuri.

Cine sunt acesti nobili si ce reprezinta?

In BaZi sau in astrologia chineza nobilii sunt ca niste ingeri. De fapt ei apar in trup, sunt acele persoane care apar la un moment sa te ajute cu o informatie sau cu o actiune. Ba mai mult, ei iti pot transmite si un mesaj, de exemplu o veste, o informatie de folos, etc.

Vi se intampla sa cunoasteti intamplator niste persoane, care sa vina cu o idee pe care voi sa o auziti prima data si fara prea mult timp de gandire sa spuneti “Da” facem asa cum spui tu. Chiar daca te intrebi rational oare de ce, nu le cunosc, parca ai cumva incredere in acele persoane.

Cum gasim acesti nobili?

Asiaticii considera ca suntem unii dintre cele mai norocoase persoane daca beneficiem de ajutorul nobililor. Indiferent de momentul din viata noastra, prezenta nobililor este cumva considerata un catalist spre success. Este ceva puternic, genereaza un eveniment pe care de cele mai multe ori ti-l vei aminti.

Putem sa fim unii dintre cei norocosi si sa ne nastem cu acesti nobili. In harta noastra natala (BaZi, determinata in functie de data nasterii) putem sa avem acesti nobili in partea de an, si atunci avem sanse sa intalnim nobilii in mediul de afaceri de exemplu. Sau daca ii avem in partea de luna (pilonul lunii pentru cunoscatori din harta natala) ii putem intalni de exemplu la birou. Daca se gasesc in pilonul de zi, sunt acei mentori pe care ii putem intalni in cercul nostru de prieteni sau profesori chiar.  Sa nu uitam ca pilonii de luna si de an sunt partea externa, dar pe de alta parte pilonii de zi si ora sunt zona interna, partea noastra, prietenii nostrii, familia noastra, etc.

Pe de alta parte noi putem sa fim nobili pentru alte persoane.

Pentru persoanele care nu se nasc cu aceasta stea sau dureaza prea mult pana ajung la unul din pilonii de 10 ani, mai este o solutie. Dar partea cea mai buna, este ca fiecare dintre noi isi poate activa steaua nobililor, prin metode de Feng Shui. Activarea se poate face in casa in care persoana locuieste sau la birou.

Eu folosesc steaua nobililor si o activez cu feng shui. De exemplu, mi-am mutat biroul intr-o locatie masurata cu busola, locatie specifica si benefica pentru mine, si care sa reprezinte nobilul meu.

Vreti mai multe detalii? Aveti intrebari? Stiti unde ma puteti gasi sau contacta – conatct@www.crinailiescu.ro sau la telefon.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO