Importanța alinierii tale când vine vorba de oportunități

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Oportunitățile sunt la orice colț și ni se întâmplă zilnic, dar… oare suntem pregătiți pentru ele? Aici intervine marea întrebare, care poate fi o adevărată problemă. Ei bine, haide să deslușim acest mister împreună.

Luăm următorul exemplu: câștigi un concurs promovat pe o pagină de social media. Te las pe tine să te gândești cu ce anume e concursul. Ce faci? Îl accepți? Trimiți datele? Cu siguranță că da, doar tu ai decis să te înscrii în respectivul concurs.

Dar dacă un vecin vine într-o zi oarecare și îți oferă o vacanță la mare pentru o sumă mică de bani? Aici alegerea este a ta, ai mai multe opțiuni. Oportunitatea îți este oferită, iar tu, dacă te simți pregătit, poți accepta.

Sper că ai înțeles, drag cititor, la ce m-am referit.

Haide să trecem la subiectul în sine.

De multe ori ne dorim cu tărie anumite lucruri, probabil o mărire de salariu, o vacanță sau multe altele. Fiecare are anumite dorințe și e de înțeles să fie așa.

Este un citat pe care probabil l-ai mai auzit. ,,If opportunity doesn’t knock, build a door.”, se referă la faptul că dacă oportunitățile nu apar, încearcă să le creezi tu. Să îți aliniezi chakrele, gândurile, astfel încât să apară oportunitatea mult visată de tine. Dacă renunți, îți poți lua adio de la respectiva oportunitate, așa că încearcă să nu renunți. Ține tare de ceea ce îți dorești, muncește și gândește-te că totul apare la momentul oportun. Poate pur și simplu nu e momentul oportun. Fiecare lucru ce ni se întâmplă, se întâmplă cu un scop și într-un moment aparte, într-un moment în care Universul consideră că este bine să ne trimită respectiva oportunitate.

Muncește pentru ceea ce îți dorești și nu uita cuvintele ce tocmai le-am spus. Fiecare oportunitate are nevoie ca tu să fii aliniat, dragă cititor.

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO