Previziuni 2021 sau Acum Ce Facem (partea I)

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Desi mai sunt cateva zile bune pana incepe oficial anul nou 2021, din punct de vedere al calendarului chinezesc, energiile anului incep deja sa se simta.

Nu vreau sa va vorbesc despre fiecare zodie in parte. Mai multe detalii gasiti aici (link  aici pentru previzuni pe fiecare zodie). Nu, nu vreau sa va spun ca o sa fie un an greu sau usor. Probabil deja va dati seama. Dupa un 2020 care ne-a afectati pe toti sub o forma sau alta, anul 2021 ne-ar placea la toti sa il stim putin mai bun.

Eu pot sa va spun ca in 2021 mi-ar placea sa incep sa clatoresc iar. Am avut niste combinatii caudate pana acum. Poate nu am fost destul de inspirata. In anul care tocmai a trecut nu am mai fost asa de statica, cum de mult timp nu am mai fost. Desi spun ca mi-ar placea, nu prea ai cum. Restriciile de calatorie nu se vor ridica pentru mult timp.

La ce sa ne asteptam

In acest an, chiar daca toti speram ca ceva o sa se schimbe, si o sa renevim la “normal”, poate acel “normal” care ar trebui sa ii spunem un nou inceput, sau un nou normal, o sa mai fie o perioada in care o sa avem impresia ca nu stim ce sa facem, sau pe ce drum sa apucam.

Miscarile sau schimbarile de nou job sunt recomandate sa se faca cu mare atentie. Aceasi atentie trebuia acordata si relocarile. Cu alte cuvinte pentru aceia dintre noi care nu se asteapta la rezultate de pe azi pe maine, va fi un an bun. Oportunitatile pentru online, chiar si vanzarile, ar trebui sa creasca in 2021. Hai sa o spunem mai concret – este un an de eficientizare, de oportunitati. Singura intrebare este cand si daca suntem capabili sa recunoastem oportunitatile. Asta depinde de noi, sau cat de pregatiti suntem sa vedem ce este in fata noastra. Unii dintre noi pot sa va spuna, ca trebuie sa fiti in aliniere. Altii va vor spune ca ar trebui sa ne pregatim pentru Perioada lui 9, sau perioada prezentei feminine din ce in ce mai puternica in functii cheie.

> Continuare articol Previziuni 2021 sau Acum Ce Facem (partea II)

Nu uitai de produsele create special pentru voi pentru anul 2021.

ro_RO