Previziuni 2021 sau Acum Ce Facem (partea II)

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

2021 din punct de vedere al sanatatii

Din punct de vedere al sanatatii, 2021, nu ne va scapa de acest virus – Cov-19, cel putin nu inca. Ce este ingrijorator este ca sun sanse sa apara un alt virus, prin primavara.  Acesta nu ne va afecta pe noi, in Romania, asa de puternic. Virusul ar afecta mai mul animalele.

Stresul, anxietatea sau acele disperari pe care cu totii le-am simtit in 2020 se vor accentua in 2021. Putem face ceva? Clar da – putem sa avem grija de noi, sa incercam sa facem exercitii fizice cat mai des, sa ne odihnim si sa avem un somn sanatos. Sa nu uitam ca nu este nici o rusine daca mergem sa vorbim cu cineva.

Viata personala

Am avut situatii si clienti care in timpul lockdown-ului, fiind singuri, au realizat ca nu e fun. Dar tot asa, am avut clienti care in 2020 au trecut prin incercari grele cu partenerul de viata. Poate 2021 ne mai duce aminte, daca este cazul, ca nu e bine sa facem miscari bruste si sa fim rabdatori. Cu totii ar trebui sa ne aducem aminte ce inseamna familia pentru noi.  Totodata, ar trebui sa ne aducem aminte care sunt lucrurile importante pentru noi si famila noastra.

Cu alte cuvinte 2021 se anunta un an care vrea sa ne invete sa ne simplificam viata. Sa consideram ca este doar o etapa. Sa nu uitam ca avem capacitatea de a crea acea lume noua, si da, avem voie sa visam si sa ne imaginam.

Iluzie, realitatea, sau doar un vis? Ce mai conteaza daca este a noastra si noi suntem in control.

In incheiere, pentru voi cei care va gandeati ca o sa gasiti aici si date si zile bune, le gasiti aici, in acest calendar.

Pentru cei care va gandeati ca o sa vorbesc de Feng Shui, mai multe detalii gasiti in agenda de Feng Shui, aici. In agenda gasiti informatii untile atat pentru tot anul 2021 cat si pentru fiecare luna in parte. Si ca o surpriza pentru cunoscatori, contine si hartile lunare de Qi Men, dar numai zeii.

Citeste si Previziuni 2021 sau Acum Ce Facem (partea I)

ro_RO