Previziunile lunii Iulie – BaZi, Feng Shui, Qi Men dun Jia, Selectare de Date

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Cu pasi siguri ne apropiem de o noua luna. Oare deja a trecut jumatate de 2020? Mi se pare mie sau chiar a fost un an ciudat? Ca voi toti, si eu am avut planuri pentru anul 2020. Cu totii am avut vise sau sperante pentru un an mai bun si o vara cu mai multe zambete. Este perfect normal sa ne dorim sa ne vedem visurile realizate sau cat mai aproape de a fi realizate. Previziunile lunii Iulie vor fi pe masura.

Ca ne place sa recunoastem sau nu, anul 2020, anul sobolanului de metal, a fost putin mai agitat. Dar pe multi dintre noi ne-a impins sa facem unele miscari, care desi am refuzat pentru mult timp, au fost cumva “musai” acum, cum se spune la noi la Cluj. Da, a trebuit sa lucram mai adanc in sinele nostru, sa cautam idei igenioase, sa nu ne lasam dezamagiti si sa avem puterea sa o luam de la capat. Sa gasim solutii, pentru ca tot timpul exista cel putin o solutie. Am clienti care imi spun, aha…acum am inteles de ce, la inceputul anului m-ai batut atata la cap sa fac asa sau asa…Bine sau rau, rezultate rapide sau de lunga durata…Qi Men dun Jia sau Feng Shui, sigur o sa dea rezulate.

Most people begin the turn of July with festive, so I’ll start by drafting a strategy to achieve the planning I’ve made. Hopefully, it’s a good start and the right move.

Luna Iulie din punctul de vedere al metafizicii chineze

Haideti sa vorbim ce insemna luna iulie din punct de vedere al metafizicii chineze. Oficial luna iulie, din punct de vedere al calendarului chinezesc, incepe in data de 7 Iulie si dureaza pana in data de  7 August. Este o luna denumita 癸未 Gui Wei – sau Capra de Apa.

BaZi

La ce sa ne asteptam din punct de vedere al astologiei chinezesti – BaZi: in aceasta luna agitatia poate duce la o relaxare, sau ezitare mai mare. Parca nu o sa mai putem sa fim consistenti, sau cu alte cuvinte eu ii spun ca nu stim ce vrem. Sansa sa dam peste anumite obstacole, este mare, mai ales daca nu am reusit sa trecem in noua lume, noua modalitate de a face lucrurile. Nu uitati, de noi depinde, principalul este sa nu percepem fiecare obsatcol ca o tragedie. Cu totii, intr-un fel sau altul ne-am dat seama ca lumea se schimba. Dar sa nu uitam, ni se ofera oportunitati, strategii noi, obiective noi, care eu sper ca deja voi le-ati planificat. BaZi-ul iti poate arata oportunitatile, tu esti cel care trebuie sa si actionezi.

Mercur Retorgrad

Mercur este Retrograd pana in 12 iulie, si desi metafizica chineza nu se ocupa in mod special de Mercur retrograd, asa cum deja cunoscatorii au observant, mai ales din Qi Men, dupa data de 12 iulie apar foarte multe oportunitati de proiecte, afaceri noi, sa nu uitam ca este o luna care ne invita la creativitate, imaginatie. Din a 2-a jumatate a lunii iulie apar posibilitatile de a incepe afaceri noi, si de a realiza actiuni importante (cumparat de casa, masina, mutat intr-o noua locatie, etc). Aici am o nota, depinde mult de harta ta natala, BaZi.

Feng Shui pentru casa, dar si pentru business. In luna iulie sectoarele favorabile sunt Sud Vest-ul, si Nord Estul. Folositi cat mai mult aceste zone, petreceti timp aici, incercati, vorbiti la telefon sau trimiteti mesaje importante din aceste sectoare/zone.

Persoanele care au activari Feng Shui, activari prin miscare, in zona de Vest, nu vor mai putea sa beneficieze de ele in aceasta luna, avand in vedere ca steaua 5, steaua dezastrelor se muta in Vest. Vorbim in mod special de Feng Shui-ul casei, pentru cunoscatori.

Zile bune sa se adune, zile rele…afla-le!

Citeste mai jos cum stam cu energiile lunii iulie, si care iti sunt acele zile benefice sau nu. Detalii in legatura cu selectarea de date, si combinatii specifice de Qi Men gasesti aici:

Se recomanda evitarea activitatilor importante (de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc) in urmatoarele zile:

  • 9 iulie
  • 14 iulie
  • 21 iulie
  • 26 iulie
  • 2 august

Zile in general bune, (le spun in general bune pentru ca asa cum stiti deja depinde in mod special de harta natala, de BaZi) sunt:

  • 11 iulie
  • 20 iulie
  • 23 iulie
  • 5 august
Recomandari

Ca o recomandare personala pentru luna iulie:

Folositi cat mai mult activarile Qi Men. In special pana in data de 12 iulie, activarile Qi Men sun cele care ne pot ajuta in situatii mai tulburi, sau “inghetate” cum se anunta aceasta perioada de mercur retrograd.

Aveti grija de Feng Shui-ul casei voastre.

Aveti grija de voi, incercati sa faceti lucruri care va sunt benefice, sanatoase si folositoare. Nu uitati de sanatatea mintala 🙂 .

Vreti sa aflati care este harta ta natala – BaZi sau ce inseamna o casa personalizata? Ma puteti contacta la contact@crinailiescu.ro sau la telefonul de pe site.

Eu va doresc sa aveti o luna din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere, sa ne auzim cu bine si cu vesti bune cat de curand.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO