Previziunile Lunii Iunie – BaZi, Feng Shui, Qi Men, Selectare de Date

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui, Qi Men

Oare ce ne vor spune previziunile lunii Iunie?

“June has never looked more beautiful than she does now, unadorned and honest, vulnerable yet invincible.” ― Marie Lu

Oficial, din punct de vedere al calendarului chinezesc suntem in luna Iunie. Incepand cu Iunie 5 (ora 6:50 ora Ro), si pana in 6 Iulie, este luna lui 壬午 sau Ren Wu (Cal de Apa).

Nostalgii

Daca ar fi sa ma gandesc luna iunie, parca mie imi placea tot timpul. Vara incepea sa isi faca prezenta, scoala se termina, intram in vacanta. Ca adult, dupa ce nu mai eram un student si eram si eu in campul muncii, incepand cu luna iunie, imi faceam planurile de concediu 🙂 . Da, si sa nu mai vorbim, ca incepeau si festivalurile de vara. Dar cum toate se schimba, asa cum am vazut cu totii in anul 2020, parca mai sunt unele surprise.

Nu vreau sa fiti luati prin surprindere, este o luna in care focul, acea energie, putere si de ce nu optimism ar trebui sa se manifeste mai mult. Dar pentru ca luna iunie este luna de apa (apa yang – Ren) ce ne sare in ochi este relatia de distrugere apa-foc, sau cu alte cuvinte, nu o sa fie o luna asa de linistitia cum ne-ar placea.

La asta contribuie si faptul ca luna iunie 2020 este luna de Cal (Wu-午) si luna care intra in clash cu energia anului 2020. Cu alte cuvinte, fericirea, dorintele, optimismul, pot sa se transforme foarte repede in dezamagiri, sperante risipite in vant, instabilitate. Deja agitatia, stresul si de ce nu temerea incepe sa se observe din ce in ce mai mult, in mai multe zone ale lumii. Hai sa va spun cat se poate de clar – se anunta o luna in care 2 elemente foarte puternice – apa si focul, creaza nesiguranta, volatilitate, instabilitate si nesiguranta. Parca si relatiile, sunt sub lupa in aceasta luna si parca devenim din ce in ce mai sensibili.

Eclipsele lunii

Ce sa mai spunem daca adaugam si cele 2 eclipse din luna iunie, cea din 5 iunie si cea din 21 iunie. Din punct de vedere al calendarului chinezesc, nu prea ne concentram pe tipurile de eclipse. Cand aceste eclipse se intampla, se recomanda atentie. Tot ca si o recomandare personala, este sa nu priviti direct la eclipsa. Chinezii spun ca atatea minute cat privesti spre o eclipsa, atatia ani de “ghinion” o sa ai. Din aceasta cauza poate este mai bine sa stam in casa in acea perioada de timp.

Recomandari

Ce se recomanda? In special persoanele care au in harta natala Sobolan si/sau Cal. Fiti mai atenti in aceasta luna iunie 2020.

Dar si pentru noi toti ceilalti, se recomanda controlul mental. Sa fim mai calmi, relaxati, sa fim mai intelegatori cu cei din jur si sa nu ne “sara” tandara din orice. Sa ne cunoastem zona de “echilibru” si sa incercam sa ramanem in acea zona de echilibru, pentru ca un lucru este cert, toate o sa treaca. Si pentru ca am lucrat mult timp in multi-nationale, poate cel mai bine este sa comunicam.  Si in special sa tinem minte ca nu toata lumea stie ce vrem sau ne intelege daca nu ne exprimam clar. Atentie ce inseamna sa incercam sa ne facem intelesi 🙂 .

BaZi

Pentru cunoscatori, din punct de vedere al BaZi, sa ii spunem un fel de horoscop chinezesc, adica harta natala, unde in functie de data de nastere, fiecare element este transpus sub forma unor elemente, din scoala celor 5 elemente – lemn, foc, pamant, metal, apa, si unde fiecare dintre aceste elemente reprezinta ceva pentru fiecare persoana in parte, putem avea Cal (Wu -午 ) sau Soboloan (Zi- 子) in oricare din zonele:

De exemplu in pilonul anului – si atunci se recomanda sa fim mai atenti in exterior, mai exact la locul de munca.

Daca avem in harta natala sobolan sau cal la luna – ar trebui sa fim atenti cu colegii.

Daca avem in harta natala sobolan sau cal in pilonul zilei – atunci s-ar putea sa va ingrijoreze mai mult relatia cu partenerul. Dar daca nu sunteti intr-o relatie, exista sanse sa apara un nou partener in aceasta luna :).

Daca avem sobolan sau cal in pilonul orei – relatia cu copii sau poate creativitatea voastra sa oscileze in aceasta luna.

Persoanele care au in harta natala BaZi, Cal (Wu -午) sunt acele persoane nascute in anii 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 sau nascute in luna iunie, sau nascute intre orele 11:00 si 13:00.

Persoanele care au in harta natala BaZi, sobolan (Zi – 子) sunt acele persoane nascute in anii 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 sau nascute in luna decembrie sau nascute intre orele 23:00- 1:00.

Luna oportunitatilor

Stiu, poate unii dintre voi acum o sa imi spuna dar tu nu ai nimic bun de spus? Nu este o luna care sa fie numai buna sau numai rea, depinde ce vrei sa faci si care sunt asteptarile tale. Este o luna a oportunitatilor. Asta nu inseamna ca vor veni oportunitati direct pe tava fix in fata noastra. Ca noi sa putem sa le vedem trebuie a fim calmi, sa stim ce vrem, si DA, sa avem ceea ce se numeste controlul mental. Cu alte cuvinte, respira, linisteste-ti mintea, relaxeaza-te. Nu lua decizii importante daca ai combinatii in harta natala care nu te ajuta acum. Odihneste-te, fa exercitii si incearca sa faci cat mai mult auto-analiza, tu cu tine, cere ajutor daca ai nevoie, si cu siguranta lucrurile se aseaza asa cum trebuie.

Sa vorbim putin despre Feng Shui. O casa Feng Shui sau un birou Feng Shui?

Steaua 5, steaua dezastrelor se muta in luna iunie in Nord Vest si steaua 2, steaua bolilor se muta in Est.

Cu alte cuvinte, zonele cele mai favorabile ale casei sau a locatiei sunt: Sud Est si Vest. Pentru cine cunoaste putin Feng Shui, poate considera si zona de Nord.

Daca planificati sa faceti renovari sau orice modificare in locatia dvs, ca o recomandare poate este mai bine sa cereti parerea unui consultant de metafizica chineza. Acesta poate selecta o data buna pentru renovari. Puteti consulta si site-ul crinailiescu.ro, sectiunea calendar pentru a selecta voi o zi buna. Atentie la sectorul, zona din Est, care are una din cele mai negative combinatii in luna iunie 2020.

Zile bune, zile rele

Zile bune sa se adune, zile rele… Sau sa va spun putin despre zilele din luna iunie in care ar trebui a fiti putin atenti sau zile de succes, cu combinatii favorabile. Cu alte cuvinte sa vorbim putin de selectare de date.

Zilele la care ar trebui sa fim atenti sunt acele zile cunoscute ca si broken days. Se recomanda evitarea activitatilor importante (de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc) in urmatoarele zile:

  • 8 iunie
  • 14 iunie
  • 20 iunie
  • 26 iunie
  • 2 iulie
    • Pentru cunoscatori direct clash pe zi sau luna

Zile favorabile in luna iunie sunt:

  • 10 iunie
  • 12 iunie
  • 16 iunie

Eu va doresc sa aveti o luna din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere. Sa ne auzim cu bine si cu vesti bune cat de curand. Nu uitati, daca va cunoasteti harta natala, BaZi, daca locuiti intr-o casa cu un Feng Shui bun, si cu multa munca, putem ca sa facem astfel incat dorintele noastre sa fie indeplinite.

Pentru orice detalii ma puteti contacta la contact@crinailiescu.ro sau la telefon.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO