Proiect sau Vis

Diverse, Feng Shui, Qi Men

Nu am mai scris de multă vreme, știu. Și te cred, nu ești singurul/singura care îmi spune asta.

Am pus pe locul doi scrisul deoarece lucrez la câteva proiecte interesante care în acest moment merg în paralel cu previziunile pentru 2022.

Știu că o să îmi cereți să dau detalii despre previziuni însă momentan nu am să spun nimic. Nu încă. Cei cu care lucrez știu și de ce evit să dau detalii în acest moment. Cei care încă nu lucrează cu mine sigur vor afla din textele ce urmează. Așa că vor fi vești pentru toată lumea la momentul oportun 🙂 .

Revenind puțin la activitățile curente vreau doar să știți că prin pregătirea mea și prin specializările făcute sunt cu un pas în față.

Așadar că am tot vorbit de proiecte vreau să vă întreb dacă știți care este diferența dintre proiect și vis? Ce înseamnă un proiect ce înseamnă un vis și ce le diferențiază. Hai să creăm un context și să vedem dacă atunci când te iei cu treabă sau când ești tot pe fugă între birou și un Feng Shui, când nu ești destul de aliniat și uiți sau îți pierzi focusul. Acest context ne face să nu mai diferențiem proiectul de vis. Acest context devine nefavorabil nouă și ne împiedică să realizăm proiecte sau să îndeplinim visuri.

Apropo de diferențe.

Acum că avem contextul știi care sunt diferențele?

Hai să intrăm în detalii și să zicem că vrei să slăbești X kilograme sau să faci primul milion de dolari până la 40 de ani? Ce este? Raspunsul e simplu. Este un proiect. E ceva ce avem sub control.

Pe când un vis este un tablou pictat de tine în mintea ta, pe care nimeni nu îl vede încă.

Sunt convinsă că pe mulți i-ați auzit vorbind despre asta. Mulți business coach au această teorie.

Pentru că și eu sunt om, a trebuit sa îmi aduc aminte de proiect versus vis. Da, doar că eu sunt printre cei care știu QiMen și asta ne face să avem mai multe avantaje și anume modul prin care se intensifică verificarea cu ajutorul lui QiMen sau a Metafizicii Chineze.

Acum ca să rămânem cu ceva ca și punct concret de plecare este că, dacă nu faci nimic, nici QiMen și nimeni nu are ce să facă și cum să te ajute. Așadar primul lucru tot la tine este și face referire clara să “start”. Începe să faci ceva și pe urma poți avea parte de ajutor nemăsurat.

 

Nu uitați să vizitați magazinul online. Până una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO