FENG SHUI – Puterea stă în acțiunile tale

Diverse, Feng Shui

Astăzi vreau să vă spun câteva detalii despre Feng-shui și încep prin a detalia cele două tipuri existente.

Feng Shui

Feng-shui-ul extern adică cel ce are legătură cu tot ceea ce te înconjoară. De la mobilier, la cum sunt așezate lucrurile, dacă ai plante sau nu. Al doilea tip de FS, cel intern, are strânsă legătură cu tine ca și persoană. Feng-Shui-ul intern se bazează pe caracteristicile persoanelor ce locuiesc într-un loc amenajat în stil Feng-Shui. Acesta se mai bazează și ziua lor de naștere, respectiv BaZi, adică o hartă natală care deține diferiți indici în legătură cu destinul tău, sănătatea ta, relațiile tale, personalitatea, cariera sau bogăția ta ca și individ.

 

Qi

Qi-ul, pe de altă parte, este acea energie vitală din viața oricărui om. Dacă există un deficit de qi, care este esențial pentru bunăstarea organismului uman, pot apărea diverse probleme de sănătate, de iubire, în carieră și multe altele. Qi-ul, în metafizica chineză străveche, este o forță a vieții. Această energie misterioasă s-ar afla inclusiv la originea materiei ori a senzațiilor și trăirilor pe care le experimentează omul. Dacă o persoană dispune de o cantitate suficientă de qi iar energia este distribuită corespunzător către toate părțile corpului, atunci omul va fi sănătos, atât psihic, cât și fizic. Boala nu poate să apară decât în condițiile în care se manifestă un deficit sau blocaje ale energiei.

Să nu uiți de faptul că un alt element extrem de important în orice acțiune pe care o faci este faptul că o faci efectiv. ,,Just do it!” așa cum spun cei de la Nike. Doar fă! Un motto pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl avem. Fără acțiune, anumite lucruri sunt imposibile. Dacă vrei bani, trebuie să muncești. Dacă vrei să fii sănătos, trebuie să ai grijă de tine și în cazurile în care te îmbolnvăvești să te tratezi. Acțiunea înseamnă absolut tot când ne dorim ceva, iar meditația feng-shui-ului intern amplifică totul, te ajută să ajungi la rezultatul dorit mult mai repede și mult mai ușor.

Viețile noastre sunt înconjurate de Feng-Shui. Dacă ai grijă să îți decorezi casa cu diferite monede, bănuți, dar totuși când te uiți la ei simți că nu te reprezintă, simți să nu ai, atunci redirecționezi toată energia Fen-Shui-ului înapoi, lucru ce poate anula toată puterea acestuia.

Totul stă în mintea și în acțiunile tale. Totul depinde de tine. Energia pe care o emani e extrem de importantă, la fel ca și gândurile tale.

Pentru si mai multe detalii sunt doar la un click distanță.

Crina

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

 

ro_RO