Relațiile – predestinate sau nu?

BaZi, Diverse, Feng Shui

Relațiile – predestinate sau nu?

Relațiile din viața noastră sunt de mai multe feluri.

Prima relație este cea de copil – părinte, după care apar relațiile de prietenie, iar mai apoi vin relațiile amoroase.

Relațiile vin când te aștepți cel mai puțin și de cele mai multe ori, pe lângă fericire și serotonină aduc cu sine multe și diverse experiențe.

Un lucru deosebit care se întâlnește în rândul cuplurilor este fenomenul de ,,simt că te știu din altă viață”. Pe scurt, multe persoane simt că își cunosc partenerul din altă viață.

Oare este așa?

Este posibil să existe cupluri predestinate? Posibil că da, posibil că nu. Răspunsul, irelevant de fapt, depinde foarte mult de ce preferi tu să conțină acest adevăr.

Ca să înțelegem și mai bine acest aspect vă propun un mic exercițiu.

Gândește-te că ai cunoscut o persoană și afli printr-un mod inedit, nu știm cum, că relația voastră este predestinată. Care va fi următorul pas pe care îl vei face? Este evident. Dacă îți place de respectiva persoană, vei pune acest aspect drept bază pentru viitorul relației. Întrebarea este: te va ajuta? Dacă chiar ați fost împreună în viața anterioară, oare ați fost fericiți? Trebuie să te întrebi acest lucru.

Mergând mai departe vine următoarea întrebare. De ce ai început o nouă viață?

Simplu. Să experimentezi, să cunoști lucruri noi, să înveți lucruri noi, toate fără să te agăți de ceva.

Nu uita că înainte de a fi trup, ești energie. Ești un suflet așa cum suntem cu toții. Suflete.

Corpul tău fizic nu este doar carne și oase. Este casa sufletului tău, a energiei tale. Este important să ai grijă de el, astfel încât sufletul tău să fie fericit, dar în același timp și energia ta să radieze.

Este normal să fii interacționat cu alte persoane și în alte vieți. Cu siguranță, vei interacționa și în următoarele vieți cu respectivele persoane, dar și cu altele pe care ai avut norocul să le cunoști în viața prezentă sau viața anterioară.

Sfatul meu

Sfatul meu este să nu te agăți de trecut, trăiește-ți prezentul, altfel vei risca să îți ratezi viitorul.

Dacă vrei să cunoști mai multe aspecte despre relații și despre modul în care le asociem prezentului și viitorului nu uita că eu sunt la un click distanță.

Cu drag,
Crina

FacebookInstagram |

ro_RO