Să nu privești înapoi…

Diverse

O vorbă veche și cunoscută de toată lumea spune “să nu privești înapoi”. Cred că toți înțelegem dorința de a ne împăca cu toate deciziile și vrem permanent să privim înainte.

Orice decizie am luat în viață este cea mai bună decizie și asta ne poate ajuta să privim încrezători, optimiști și plini de speranță spre viitor, trăind cu pasiune și zâmbete prezentul. Asta fac eu și cu asta ajut oamenii din jurul meu. Pe cei care îmi cer ajutorul și care știu că o decizie bună este un pas asumat spre altă decizie bună și tot așa. Să iei cele mai bune decizii, să te împaci cu deciziile tale și acestea să te ajute și să iți ofere atât bucuria prezentului cât și optimismul viitorului.

De la alegerea casei la alegerea unei zile dedicate activităților profesionale. De la stabilirea concediului și până la momentul ales pentru a cere o mărire de salariu. De la a te muta într-un alt oraș sau a căuta un alt job. Toate deciziile ne definesc. Deciziile ne pun în lumina pe care ne-o dorim. Ne oferă sau ne privează de bunăstarea dorita. Este clar și cât se poate de limpede că fiecare persoană vrea tot ce e mai bun pentru ea. Eu vreau asta pentru mine și vreau asemenea și pentru tine.

De asta și datorită aspectelor pe care le putem lua în calcul împreună înainte de a decide. Știu și spun cu tărie că ceea ce știi este plusul de care ai nevoie și care poate înclina balanța spre o alegere sau spre o decizie perfectă.

Mai mult decât atât, atunci când alergi singur poate ai șansa de a ajunge mai repede. Dar atunci când alergi împreună cu cineva, în luarea deciziilor clar ajungi la final mai fericit, bucuros de drum, fericit și suta la suta ajungi mai departe.

Alege să nu privești cu tristețe înapoi. Alege să nu fie o corvoada amintirile deciziilor tale și momentele când ai luat acele decizii. Alege să zâmbești mereu, atunci când privești spre reușitele unei decizii, spre rezultatele ei și spre efectele benefice pe care aceste decizii le produc.

Sunt aici și vreau să alergăm împreună. Vreau să te ajut să ajungi departe bucurând-te de drum. Sunt aici să te îndrum spre a lua deciziile care contează și care pot face diferența cu un singur detaliu.

Decide pentru viitor, trăiește prezentul și bucură-te de trecut.

Fă asta zâmbind plin de încredere si optimist.

A ta, Crina.

https://crinailiescu.ro/tamara/

Nu uitați să vizitați magazinul online. Până una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO