Vrei să Cunoști pe Cineva cu Adevărat – Distruction days

BaZi, Date selections, Diverse, Feng Shui

Afară încet dar sigur se așterne iarna. A început frigul să ne cuprindă iar luna noiembrie pare preambulul sosirii zăpezii și temperaturilor scăzute ce urmează.

Zilele, cum știm cu toții, nu sunt mereu toate la fel. Nu este mereu roz bombon cu picățele. Unele sunt gri, negre sau un mov mai închis. Asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm răpuși de ele sau de energia ce o propaga în jurul nostru.

Se zice că, dacă vrei să cunoști pe cineva cu adevărat, trebuie ori să te căsătorești cu respectiva persoană, ori să lucrezi cu ea. Ei bine, mereu când două persoane ajung să se cunoască, eventual să își vadă și defectele, apar mici neînțelegeri, probabil din cele mai banale lucruri. Te-ai gândit vreodată de ce?

Ei bine, de obicei, aceste evenimente nefericite se întâmplă în zile denumite ,,distruction days”, zile în care energia noastră sau cea din jur nu sunt dintre cele mai calde, dar asta nu înseamnă că trebuie să o lăsăm baltă și să fim morocănoși toată ziua, trebuie să o înfrângem.

Probabil acum te întrebi cum ai putea face asta, da?

Ei bine, am eu răspunsurile pentru tine, căci cu asta ma ocup!

Energia ți-o poți controla cu ușurință, dar doar dacă vrei. De asemenea, asta se poate realiza inclusiv în cele mai nefericite zile pe care de altfel le-am menționat mai sus.

Simți că nu mai poți, poate ca îți vine să te cerți cu toți oamenii din jurul tău? Da, știu senzația. Dar hai să nu intrăm în drame, căci nu e necesar. Cum am zis, îți poți controla emoțiile. Nu e ușor, dar nici cel mai greu.

Dacă îți vine să te cerți cu cineva, încearcă să iei situația la rece, nu te agita. E mult mai ușor să stai calm, singur, 5-10 minute, iar apoi să discuți ceea ce ai de discutat. Și, până la urma, e mult mai benefic pentru tine, dar și pentru relația interpersonală, de orice tip e ea, cu persoana respectiva.

V-am spus toate cele de mai sus pentru că unele zile din următoarea perioada vor fi zile ”distruction days”. Aceste zile nu sunt benefice pentru a face noi afaceri, pentru a începe o relație sau pentru multe altele. Dar sunt benefice, cu siguranță, pentru alte lucruri. Și nu uita, nu toate zilele sunt la fel. Dacă azi nu e o zi benefică pentru a-ți începe cariera, nu înseamnă că mâine va fi la fel. Toate acestea le poți consulta alături de mine în calendar, începând chiar de acum, dacă te abonezi sau daca ești deja abonat.

Nu uitați să vizitați magazinul online. Până una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO