Zile Month Breaker

Date selections

Cu totii avem zile bune si zile mai putin bune. In acest articol, voi vorbi despre zilele mai putin favorabile din luna martie 2019. Aceste zile poarta si denumirea de „Zile Month Breaker”

Asa cum stiti, fiecare zi, luna, an este reprezentata in metafizica chineza, de o combinatie de tulpini si ramuri (sau Gan Zhi).Putem afla cu usurinta tulpina si ramura pentru fiecare zi/luna/an daca ne uitam in Calendarul de 10.000 de ani sau Tong Shu de la Joey Yap.

 

Zilele care sunt in „impotriva” energiei unei luni sunt denumite „Month breaker”. Zilele month breaker sunt cu impact mai mare comparativ cu zilele Year Breaker (cele care „rup” energia anului). Aceste zile de Month Breaker sunt considerate cu impactul mai mare si schimbarile sunt resimtite cu impact mai mare. Aceste zile, denumite Month Breaker Days sunt aproape inutile pentru actiuni importante si de obicei exista formatiuni ciudate care ar putea aduce neplaceri, incetinitri, esecuri, intarzieri. Recomandat ca in aceste zile sa nu se faca nimic important – de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc. In mod normal, exista aproximativ 2 pana la 3 zile intr-o luna.

 

Luna martie 2019 este Ding Mao (Fire Rabbit). Prin urmare zilele de Cocos sunt considerate Month Breaker, si acestea in 2019 martie sunt:

 

  • Martie 13 si
  • Martie 25

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

Postări similare

ro_RO