Analiza Feng Shui Inainte de a Cumpara Proprietatea?

Feng Shui

De ce este analiza Feng Shui atat de importanta?

Pentru multi dintre noi achizita unei proprietati,fie apartamnet, fie casa repezinta unul dintre cele mai importante evenimente ale vietii noastre. Analiza Feng Shui este un punct important in acest proces.

De aceea cautam mult timp o proprietate care sa se plieze nevoilor noastre. Aceasta trebuie sa ne fie pe plac, din toate punctele de vedere.

Cu totii ne dorim un loc in care sa ne refugiem dupa o zi agitata sau pe care sa il putem declara “ACASA”.

Cu totii batem agentii de real estate la cap, cautam pe site-uri de imobiliare, vrem sa vizionam mai multe proprietati cu scopul de a o alege pe cea mai potrivita. Da, unii dintre noi avem preferinte si ne uitam in primul rand la pozitionare, cost, marime, lumina, etc.

Beneficiile Feng Shui

In schimb daca utilizam principiile Feng Shui si tinem cont in procesul de achiztionare a locuinitei si de acest aspect, cu siguranta putem avea mai multe beneficii.

Apeland la un expert in Feng Shui poti primi o evaluare printr-un audit Feng Shui la fata locului.

Voi va intrebati? Ce poate sa faca un consultant Feng Shui ca eu sa imi gasesc o casa pentru mine? In primul rand, acesta va analiza locatia si energia locatiei.

Pentru apartament se va analiza energia acestuia, locatia apartamentului, mediul inconjurator, pozitia usii, etc.

Atat pentru un apartament cat si pentru o casa se va realiza un pre-diagnostic sau …cum spun eu la cursurile de feng shui din Cluj, analiza situatie. Intalnirea cu consultantul Feng Shui dureaza aproximativ 20 de minute si voi puteti sa stiti daca locatia aleasa este un DA, adica da, este buna din punct de vedere Feng Shui pentru voi si familia voastra. Nu exista raport scris de data aceasta, doar o discutie.

 

Daca doriti o investitie chibzuita de viitor ce sa actioneze pe mai multe niveluri: sanatate buna, fericire si prosperitate, apelati la un consultant Feng Shui in momentul in care doriti sa achizitionati o locuinta.

–Articole viitoare – Feng Shui apartament si Feng Shui casa

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO