Anul Tigrului sau Anul 2022

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Anul care bate la ușă este anul Tigrului în zodiacul chinezesc.

Totul va începe pe 4 februarie, când tigrul va ieși la lumină. Va veni cu diferite beneficii și va fi cu noi timp de 365 de zile. Zi și noapte. Ar trebui să știm despre el mai multe lucruri înainte să vină. Puteți compara acest lucru cu momentul în care avem o întâlnire importantă, de afaceri.

În primul rând, nu e orice fel de bestie acest tigru. Este regele bestiilor. Trebuie înțeles și respectat. Cum e posibil așa ceva? Simplu. Pentru că este valoros, iubitor, frumos prezentat. Într-o antiteză e bun, dar și nervos. Pe aceași notă menționată anterior, acesta poate fi puternic, dar sentimental, respectiv pasionat, dar în același timp ceva ce te duce în eroare.

În al doilea rând, trebuie să fii politicos cu el, altfel acesta poate reacționa nu tocmai plăcut. Urăște insulturile, cuvintele ofensive, dar și acțiunile agresive. Trebuie să fii atent la aceste aspecte, deoarece sunt șanse să acționeze direct proporțional cu acțiunile tale.

Ce legătură are ce am spus acum despre Tigrul anului 2022 cu tine și cu anul tău? E vorba de anul Tigrului, deci anul, timpul, energia, va acționa precum tigrul de care am menționat mai sus. Încearcă să fii bun, să emani energie caldă. Pentru mulți poate părea bizar ceea ce am spus, dar exact așa acționează Universul împotriva noastră. Acțiunile și vorbele noastre sunt importante, iar totul se redirecționează spre noi imediat după ce acționăm sau vorbim, după caz.

 

Agenda Feng Shui | Calendarul Feng Shui | Facebook | Instagram

ro_RO