Apare Iubirea la orizont

BaZi

Apare Iubirea la orizont

Cu totii la un momnet dat ne-am intrebat daca ne vom gasi persoana potrivita, la bratul careia sa infruntam mai usor intemperiile vietii. Oare In 2019 are sa apara cineva in viata mea? Va fi mai mult o perioada de introspectie, de autocunoastere? Ia sa vedem, apare iubirea la orizont?

Zodiacul Chinezesc

Studiind zodiacul chinezesc putem primi raspunsuri la aceste intrebari.

5 Feburarie 2019 lumea asiatica intra in Anul Porcului de Pamant ce aduce exapansiune si dezvoltare pe toate nivelurile.

Pe planul relatiilor: Iepurele, Dargonul si Caninele au mari sanse sa isi gasesca persona dorita.

Iepurele va avea parte de mai multa iubire si atractie pt sexul opus. In plus alegerile pe care le va face legate de partner vor fi prudente.

Cei nascuti in zodia Cainelui vor avea sansa de incepe o noua relatie. Iar atractia fata de sexul opus va fi amplificata.

Cei din anul Cocosului si a Maimutei vor dori mai multa libertate si vor pune accentul pe cariera. Iesirile cu colegii de birou si angajamentele sociale le vor oferi sanse multiple de intalni persoane intersante.

Pentru persoanele aflate sub influenta zodiei Caprei se vor ivi oportunitat prin intermediul carora vor cunoaste o persoana care ii va fura inima avand o influenta benefica asupra acesteia.

Atat nativii din zodia Boului cat si cei din zodia Sarpelui trebuie sa fie activi pe plan social daca sunt intersati in a isi gasi un partener.

Cei din zodia Tigrului vor suferi sentimente mixte dar exista multe ocazii de a gasi parteneri cu idei similare

Pentru Sobolan, in 2019 provocarile s-ar putea sa vina din nevoia de as schimba stilul de viata sau chiar de a se muta pentru as adapta noua relatie.

Nu in ultimul rand pentru cei din zodia Calului,cheia in 2019 este deschiderea si aceptarea planurilor si vizinuilor partenerilor. Acestia daca nu au deja o relatie stabila vor avea numerosase momente favorabile sa inceapa o nou relatie.

Atentie, informatiile anterioare sunt doar previziuni generale in functie de anul nasterii.

O analiza detaliata a hartii natale (BaZi), in functie de anul, luna, ziua si ora nasterii fiecarui individ va pot oferi informatii personalizate. Consultatntu BaZI va poate ajuta.

 

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO