Aprilie 2020 – Dragonul de Metal sau Previziuni pentru Aprilie

BaZi, Date selections, Feng Shui, Qi Men

Vai ce bine ca am scapat de luna Martie 2020. Da, poate asa ni se pare, sau asa mi-ar placea si mie sa spun. Suntem bucurosi ca incep florile sa apara, copacii sa infloreasca, si parca apare un iz de speranta. Spun si eu, dar oare… Daca stau sa ma gandesc ca deja in luna Aprilie 2020 trebuia sa fiu intr-o excursie, asa mai de sufletelul meu, ce mai pot eu sa spun acum?

Haide, sa nu mai fim pesimisti, ca nu e bine, sa ne apucam de treaba si sa incepem cu inceputul:

Din punct de vedere al calendarului chinezesc, oficial luna, incepe in data de 5 Aprilie si dureaza pana in data de 5 Mai. Este o luna denumita Geng Chen (庚辰)– sau Dragonul de Metal.

La ce sa ne asteptam din punct de vedere al astologiei chinezesti – BaZi:

Pentru ca vorbim de metalul yang (庚), Geng, luna Aprilie 2020, si pentru ca tocmai am scapat de luna Martie destul de incarcata emotional, cu o multime de incercari, parca si inghetata, daca nu ciudata rau putem spune, in care nu se misca parca nimic bine sau in directia buna, acum putem vorbi de partea de lupta, de hotarare.

Dar acest metal yang, poate insemna atentie. Cu alte cuvinte, desi pare periculoasa la inceput, parca suntem fortati sa ne confruntam nesiguranta si fricile si sa ne transformam. Sau sa cautam niste solutii, sau sa incercam sa facem ceva. Da, poate chiar sa ne vaitam, plangem de mila, disperam unii dintre noi.

Dar oare nu e mai bine daca incercam sa facem ceva? Ce facem, si cum facem, in bine sau nu, asta de noi depinde. Este ca si cum, in aceasta luna incercam sa castigam, indiferent cum. Aici ar trebui sa fie un pic de atentie, in special persoanele care au un dragon in harta natala 辰-辰 (Chen-Chen). Se formeaza un self punishment, adica persoana stie ca ceea ce face ii dauneaza. Dar cu buna stiinta continua sa o faca. Putem vorbi aici de decizii pripite, poate chiar si capacitatea de analize si supra-analize, nesiguranta si neincrederea, si de ce nu, jocuri de noroc sau timp petrecut de-a lelea….

Persoanele cu Caine in harta natala

Persoanele care au “caine” –Xu (戌) in harta, in luna Aprilie ar trebui sa fie mai atente. Energia lunii este in conflict cu energia persoanelor nascute in an de Caine (Dog) si ca si exemple pot fi considerati perosoanele nascute in anii 1970, 1982, 1994, 2006.

Tot in aceeasi categorie sunt acele persoane care sunt nascute in luna Octombrie, mai exact dupa data de 7 octombie si pana prin 7 noiembrie.

Mai sunt sunt acele persoane, care la pilonul orei pot avea semnul zodiacal “caine” si sunt acele persoane nascute seara intre orele 19-21.

Daca ar fi sa ne gandim cine ar fi favorizate, in aceasta luna, sunt acele persoane care au maestrul zilei Ren (apa yang). Acestia parca dezvolta o intuitie si mai ascutita. Mai merita sa mentionam si persoanele care au Maestrul zilei Geng (metal yang). Acestia sunt din ce in ce mai veseli parca in aceasta luna.

O atentie deosebita este recomandata in continuare persoanelor care au maimuta in harta natala dar si persoanelor care au sarpe in harta natala.

Din punct de vedere Feng Shui

Scapam de luna Martie, unde asa cum deja probabil stiti stelele anului erau dublate de stelele lunii martie.

Steaua 5, steaua dezastrelor se muta in luna aprilie in Sud Est si steaua 2, steaua bolilor se muta in Nord.

Cu alte cuvinte, in continuare renovarile, reparatiile sunt recomandate sa fie facute cu grija in zona, in sectorul ESTIC, in zona de SUD, SUD EST si NORD. Cel mai bine este sa cereti parerea unui consultant de metafizica chineza. Acesta poate selecta o data buna pentru renovari. Puteti consulta si site-ul crinailiescu.ro, sectiunea calendar pentru a selecta o zi buna.

Dar hai sa mai privim si dintr-un al punct de vedere, ce imi place mie tare mult: QiMen.

Din punct de vedere al zeilor, ei sunt in acelasi palat/locatie ca si cei pentru anul 2020.

In continuare, palatul cel mai bun ramane Vestul. Parca nu am nimic rau de spus. Dar atentie, sa nu ti se urce la cap. Adica, chiar daca ti se pare ca indiferent ce faci, tu o sa castigi, ca pot muta muntii si nu iti sta nimeni in cale, totusi este bine sa ai grija. Da, atentie, sanse de a face bani sunt, depinde si de tine ce vrei sa faci.

Chief-ul, desi are puterea redusa, este in Sud Vest, cu o structura denumita “Flying Palace”. Ceva ce nu este in controlul persoanei, ii dezechilibreaza cumva increderea si o forteaza sa regandeasca o noua strategie.

Atentie la acea energie infinita, faptul ca nu va vine sa dormiti mai mult de 3-4 ore pe noapte, dar poate va si grabiti si loviti, asa putin prosteste, cei din Nord Vest si cumva si-o cauta cu lumanarea. Adica fac greseli, si stiu ca fac greseli, dar se gandesc ca poate, poate acum nu mai conteaza.

Sa va spun ceva si despre persoanele care au Palatul Vietii in Nord Recomandarea este sa fie atente la ce negocieri fac, sau ce acte semneaza in luna aprilie 2020 pentru ca exista riscul sa fie manipulate sau luate de fraiere.

Zile bune sa se adune, zile rele…

Luna aprilie 2020 este Geng Chen (Dragonul de Metal Yang). Prin urmare se recomanda evitarea activitatilor importante (de exemplu – casatorii, semnat de acte importante, deschis noi afaceri, campanii de lansare, etc) in urmatoarele zile:

  • 9 aprilie
  • 13 aprilie
  • 21 aprilie
  • 25 aprilie
      • Pentru cunoscatori direct clash pe zi sau luna

Eu va doresc sa aveti o luna aprilie din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere, sa ne auzim cu bine si cu vesti bune cat de curand. Pentru orice detalii ma puteti contacta la contact@www.crinailiescu.ro sau la telefon.

Nu uitati sa vizitati magazinul online. Pana una alta ne auzim pe facebook.

ro_RO